Hyppää pääsisältöön

Jakso 16: Shitti hitti

Kansasta vieraantunut poliitikko Konrad "Konna" Väätäisen vaalikampanja etenee mahalaskusta toiseen. Kun Konna pahoinpidellään, myös Pasilan poliisi vedetään mukaan politiikan hurjaan maailmaan.

Kontiovaaran uutinen

Konrad ”Konna” Väätäisen vaalikampanja kompastui rivoon vaalibiisiin.

Omien sanojensa mukaan vaiston varassa toimiva Konna sanoo, ettei syy ole hänen vaan vaiston.

Konrad ”Konna” Väätäisen vaalikampanja koki taas uuden takaiskun, kun Konnalle sävellettyä vaalibiisiä syytettiin kaksimielisistä, lapsille sopimattomista lyriikoista. Kritiikkiä sai muun muassa kohta, jossa lauletaan: ”olit kaheksantoista tai kakskytkuus, beibi avaa suus, nyt alkaa aika uus.”

Biisin säveltäjä, Konnan frendi Aki Coelhon mukaan suun avaamisella viitataan äänestämiseen. Coelho muistetaan useista kohua herättäneistä biiseistä, muun muassa ”Posliinikissa”-biisistä, jonka Coelho sävelsi aiemmin tänä vuonna 14-vuotiaalle Rubenille.

Coelho puolustautuu:

"En ymmärrä ollenkaan tätä kohua. Kaikenhan tässä maailmassa voi lukea kaksimielisesti jos haluaa. Tämäkin tapaus kertoo paljon enemmän kuuntelijasta kuin kappaleen tekijästä. Jonkun mielestä varmaan ensi kuussa julkaistavan elämänkertani nimikin ”Rensselit pykälään” on jollain tavalla ”pervo”. Kasvakaa aikuisiksi."

Bonusklippi: Jännää


Pieleen menneitä

Alla voit kuulla näytteen pieleen menneistä otoksista.

Kommentit
 • Jakso 30: Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus

  Käsikirjoittajien huono kohtelu kulminoitui pahoinpitelyyn

  7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta ja väittää heidän välillään olevan täten rakkautta.

 • Jakso 29: Operaatio hana

  Kallion hipsterit kyllästyivät alan miehiin.

  Kalliolaisiin alan miehiin kyllästyneet hipsterit käynnistävät operaation, jolla juopot saadaan houkuteltua Töölöön. Töölöläisten vastaiskun myötä syttyy pienimuotoinen kaupunginosien välinen sota.

 • Jakso 28: Sex#object now

  Teatterikriitikon murhayritys hämmentää Pasilassa.

  Teatterikriitikon murhayritys heittää Pasilan poliisit suomalaisen teatterin hurjaan maailmaan. Pöysti joutuu kilpailemaan näyttelijätyttöystävänsä huomiosta tämän ohjaajan kanssa, jolla on melko hämärät metodit.

 • Jakso 27: Lotto

  Repomies uskoo keksineensä varman tavan voittaa lotossa.

  Tutkiessaan lottovoittajan veljen katoamista Neponen yrittää todistaa muille, että kovalla työllä on enemmän tekemistä menestyksen kanssa kuin onnella. Repomies uskoo taas keksineensä varman tavan voittaa lotossa.