Hyppää pääsisältöön

Reittaus FAQ

Miten reittaus toimii?

YleX.fin rekisteröityneet käyttäjät voivat arvostella kappaleita, jotka ovat tai ovat olleet YleX:n soitossa. Kappaleita voi arvostella asteikolla 1-10, jolloin kappaleen keskiarvo määräytyy kaikista annetuista äänistä.

Viikon aikana ENITEN reitatut YleX:n soittolistakappaleet laitetaan keskiarvojärjestykseen Viikon Top 20 -listalle, joka soitetaan lauantaina klo 11-13 YleX Himotuimmat -ohjelmassa. Listan ensimmäiseksi noussut kappale saa lisäksi soittotakuuta ja se soi seuraavalla viikolla joka päivä - vähintään kerran päivässä.

Viikon parhaimpien kappaleiden lisäksi keräämme myös Vuoden Top 100 -listaa, jolle voi nousta jo kauan sitten myynti- ja soittolistoilta kadonneet kappaleet.

Kuinka montaa biisiä ja kuinka monta kertaa voin reitata?

Voit reitata kaikkia kappaleita, jotka löytyvät sivuiltamme. Yhtä kappaletta voit kuitenkin äänestää vain kerran päivässä.

Miksi reittaamani kappale ei ole noussut viikon Top 20 -listalle?

Viikon Top 20 -lista määräytyy kappaleen kiinnostuksen mukaan: 20 kärkeen pääsevät keskiarvojärjestyksessä ne kappaleet, joita on äänestetty ENITEN. Top 20 -listalle kärkeen ei siis pääse vain yhdellä 10 pisteen reittauksella.

Miksen voi reitata rekisteröitymättä YleX.fin sivuille?

Reilun pelin ja huijausten välttämisen vuoksi kappaleita voivat arvostella henkilöt, jotka ovat rekisteröityneet YleX.fin käyttäjiksi. Rekisteröityminen on kuitenkin helppoa, nopeaa ja ilmaista. Rekisteröitymällä pääset muun muassa osallistumaan YleX:n Foorumin keskusteluihin.

TÄSTÄ REITTAAMAAN!