Hyppää pääsisältöön

Reino Nordin: Näin selviän kaamoksen paskahelvetistä

Reino Nordin vieraili Uuden musiikin ratsiassa.

Taiteilija Reino Nordinilla on monta rautaa tulessa yhtä aikaa. Hänet tunnetaan näyttelijänä, muusikkona ja perheenisänä. Voisi luulla, että taiteiden moniottelija tarvitsee esimerkiksi talvisin jonkinlaisen irtioton suomen pimeästä talvesta. Näin ei kuitenkaan ole.

Talvi ei silti ole mieluisa vuodenaika.

- Mä voin heti alkuun sanoa, että onhan se yhtä hirveetä paskahelvettiä, mutta niinhän kaikkien elämä on välillä, Nordin aloittaa.

Aurinkoiset ulkomaiset rannat ovat saaneet vielä odottaa. Reino Nordin sanoo selvinneensä pimeästä ajasta syömällä muun muasssa d-vitamiinia ja monipuolisia asioita tekemällä.

- Mä en ikinä pakene talvea suomesta, enkä ole ikinä syönyt masennuslääkkeitä. Se, mikä on mut seivannut viimeiset pari talvea on lätkän pelaaminen.

- Tuollainen leppoisa svengaava kontaktiurheilu on tosi terveellistä. Oon nyt varmaan paremmassa kunnossa kuin olin 21-vuotiaana bongorumpalina, Nordin sanoo.

Lisäksi artistin mielestä on tärkeää, että eri projektit etenevät. Jos hommat eivät etene, hän suosittelee vaihtamaan johonkin muuhun.

- Se, että luodaan taidetta, joka rokkaa ja joku tanssii sitä klubilla. Sillä mä tavallaan elän. Jos siis on jotenkin vaikeaa jaksaa, niin ruvetkaa soittaan kitaraa, Nordin sanoo.

Nordin on julkaissut juuri kolmannen soololevynsä, jota voi kuunnella YleX:n Viikon albumina. Bongo Rock ei ole kuitenkaan puhdasverinen soolo, vaan tiukka yhteistyö Reinon tuottaja-aisaparin, Henrik Suhosen eli DJ Herkuleksen kanssa.