Hyppää pääsisältöön

5.12. Extrat: Samin valinta ja Jatkojen loppubiisi

Teemu Roivainen, Maria Tyyster, Saija Tuupanen ja Amadeus Lundberg Tartu Mikkiin -ohjelmassa 5.12.2014
Teemu Roivainen, Maria Tyyster, Saija Tuupanen ja Amadeus Lundberg Tartu Mikkiin -ohjelmassa 5.12.2014 Kuva: Yle sami hintsanen

5.12. Extrat: Samin valinta ja Jatkojen loppubiisi. Näitä et nähnyt tv:ssä!

Samin valinta: Lisätään lämpöä, Tuure Kilpeläinen

Lisätään lämpöä on sinkkulohkaisu suositun Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaanin neljänneltä albumilta nimeltään Käpälikkö. Single julkaistiin elokuussa 2014 ja itse levy pari kuukautta myöhemmin lokakuussa. Yhtyeen mukaan tähänastisista levyistä tämä tuntuu bändille itselleen merkittävimmältä. Lisätään lämpöä -kappaleen musiikkivideossa on mukana kohtauksia Juha Lehtolan elokuvasta Aikuisten poika. Yhtye kiertänyt syksyn aikana Käpälikkö-konserttisalikiertueella.

Katso kappaleen video YouTubesta: http://www.youtube.com/watch?v=VUp7SRJ30f0

Jatkojen yhteisbiisi: Vie meidät rakkauteen, Lea Laven

Vie meidät rakkauteen on Chrisse Johanssonin kääntämä versio kappaleesta Tango d’amour. Tämä upea tango on Leo Leandrosin ja Klaus ”Nick” Munron käsialaa. Lea Laven levytti kappaleen vuonna 1977. Leandrosin tytär Vicky Leandros lauloi vuonna 1976 ranskankielisen version kappaleesta. Kappaleen nimen voin nähdä myös versiona Notre tango d’amour. Vicky Leandros muistetaan Luxemburgin Euroviisu-voitosta. Lea Laven julkaisi ensimmäisen albuminsa 1969. Komea ura on kattanut konsertteja, ulkomaanvierailuja, Syksyn säveltä ja Euroviisu-karsintojakin. Laven keikkailee edelleen jonkin verran.

(Samin valinta ja Jatkojen loppubiisi katsottavissa Areenassa 30 päivän ajan.)

 • Pääsiäisenä nautitaan monipuolisista musiikkiohjelmista

  Pääsiäisen musiikkiohjelmia

  Pääsiäisviikonloppuna nautitaan monipuolisista musiikkiohjelmista. Kuunneltavaa löytyy runsain mitoin klassisen musiikin ja hartaiden sävelten ystäville, ja herkkopaloja on tarjolla myös gospelin ja kevyemmän musiikin kuuntelijoille.

 • Naistenpäivänä soi naisten tekemä musiikki

  Tässä koottuna naistenpäiväteemaisia musiikkiohjelmia.

  Naistenpäivän kunniaksi tässä koottuna tietoa naistenpäiväteemaisista ohjelmista. Radiopainotteisessa listauksessa löytyy kuunneltavaa niin kansanmusiikin rakastajalle, bluesin ystävälle kuin klassisen musiikin kuuntelijoille. Tv-ohjelmista listalla ovat Minun musiikkini -jaksot, joissa päähenkilöinä ovat Chisu, Sanni, Iisa, Mariska, Maija Vilkkumaa, Ellinoora ja Litku Klemetti.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.