Hyppää pääsisältöön

Haku Naurun tasapainon kolmannelle kaudelle

Naurun tasapaino 2014. Yle.
Naurun tasapaino 2014. Yle. Kuva: Naurun tasapaino 2014. Yle. naurun tasapaino

Stand up -kilpailu Naurun tasapaino jatkuu syksyllä 2015. Haemme nyt koomikoita uudelle kaudelle. Toimi nopeasti, sillä deadline on 6.1.2015!

Sarjan peruskonsepti tulee pysymään samana, mutta myös uusia kuvioita luvassa. Finaalin lisäksi kaksi sitä edeltävää keikkaa tulevat suorina lähetyksinä, joissa katsojat voivat äänestää suosikkiaan jatkoon.

Kilpailuun valitaan kymmenen koomikkoa, joista puolet pääsee mukaan suorissa lähetyksissä syksyllä 2015. Kuvaukset kestävät huhtikuusta juhannukseen ja kestävät joka toinen viikko kolme päivää (ke-pe). Syksyllä on suorien lähetysten lisäksi yksi kuvauspäivä / jakso.

Voit ilmoittautua ohjelmaan täyttämällä alla olevan lomakkeen. Hakijoista kutsumme noin 30 koomikkoa karsintaklubeille tammi-helmikuun aikana. Lopulliset päätökset osallistujista tehdään helmikuun aikana. Haku on kaikille avoin, mutta toivomme kandidaateilta löytyvän riittävästi stand up -kokemusta vaativan kuvausurakan läpiviemiseen.

Tuomariston puheenjohtajana jatkaa Ilari Johansson ja juontajana Sanna Stellan.

Lisätietoja tuottaja Markku Mastomäki (etunimi.sukunimi@yle.fi).

"Jos elämässä menee päin helvettiä, ainakin siitä voi saada hyvän jutun". Lue Naurun tasapaino -voittaja Iikka Kiven haastattelu.

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Yle TV2