Hyppää pääsisältöön

Illan valinta: Oletko ollut mielenosoituksessa?

Illan valinnan lopputulos selviää noin 21:50!

Luokkaretki lähiöst linnaan -blogisivu.

YleX Jatkojen Almasta tuntuu, että kansalaisaktivismi elää kukoistuksen aikaa. Viimeisimpänä ihmiset lähtivät osoittamaan mieltänsä itsenäisyyspäivänä. Poliisilla oli tiedossa viisi eri mielenosoitusta, puhutuimmaksi nousi Luokkaretki lähiöstä linnaan -mielenosoitus. Tänään Illan valinnassa selvitetään kuinka moni YleX Jatkojen kuulijoista on joskus osallistunut mielenosoitukseen. 

Oletko joskus luokkalaistesi kanssa kieltäytyneet kylttien kera menemästä ruokalaan, koska koulun ruoka on pahaa? Oletko sisarustesi kanssa käynnistäneet mielenosoituksen, kun vanhemmat ovat kertoneet, että tänä jouluna ei osteta lahjoja? Oletko joskus osallistunut itsenäisyyspäivän mielenosoitukseen?

Klikkaa illan valintaa ja kommentoi oletko osoittanut mieltä minkä tahansa asian puolesta vai koetko kenties, ettei sillä saavuteta yhtään mitään? Kyse voi olla ihan arkisesta mielenosoituksesta tai sitten jonkin suuremman liikkeen tapahtumasta.

Illan valinta: Oletko ollut mielenosoituksessa?