Hyppää pääsisältöön

Suomalainen YouTube-hittibändi sai levytyssopimuksen

Steve 'N' Seagulls on kiinnitetty Spinefarmille.

Steve'n'Seagulls vääntää hitit bluegrassiksi // Kuva: YouTube.com / Steve'n'Seagulls

Hittibiisejä bluegrassin muotoon sovittanut suomalaisbändi Steve 'N' Seagulls on tehnyt levytyssopimuksen Spinefarm Recordsin kanssa.

Steve 'N' Seagulls on kerännyt maailmanlaajuista suosiota YouTubessa julkaisemillaan videoilla, joissa versioidaan muun muassa Iron Maidenin, AC/DC:n ja Metallican tunnettuja biisejä. Myös kansainväliset raskaan musiikin mediat ovat noteeranneet suomalaisbändin cover-biisit.

Jyväskyläläisbändin jäseniä ovat basisti Pukki Kaalinen, haitaria ja mandoliinia soittava Wild Till Hiltunen, banjoa ja kitaraa soittava Herman de German, kitaraa ja mandoliinia soittava Remmel sekä rummuista ja perukussioista vastaava Puikkonen.

Steve 'N' Seagulls viettää parhaillaan paljon aikaansa tien päällä, sillä bändillä on keikkoja buukattuna pitkälle ensi kevääseen.