Hyppää pääsisältöön

Kandit 2 - uudet kandit, uudet haasteet

Kandit
Kandit kandit

Kandit on Yle TV2:n kahdeksanosainen dokumenttisarja neljän nuoren lääketieteen kandin kesästä. Testiin joutuvat kandien mielikuvat itsestään lääkäreinä ja odotukset työn kiehtovuudesta. Kirjoja on päntätty, ja nyt on aika selvittää, miten teoriat toimivat käytännössä.

Rohkeat kandit Miska, Heikki, Jussi ja Erika avaavat kesätyöpaikkansa ovet ja näyttävät, onko heistä lääkäreiksi. Kaikki jännittävät, onnistuuko tautien diagnosointi, sujuvatko toimenpiteet ja kuinka löytää yhteys potilaaseen. Vastuu harteilla painaa, kun kandit pukevat valkoisen takin ensimmäistä kertaa päälleen.

Lääkärin työn ihanuus ja raadollisuus tulevat todeksi Tampereella Rauhaniemen sairaalassa ja Koukkuniemessä, Kangasalan terveyskeskuksessa ja Kauhajoen terveyskeskuksessa. Potilaita riittää vauvasta vaariin - mitä tehdä jos ei olekaan varma, onko lapsella korvatulehdus tai vanhuksen puheesta ei saa mitään selvää?

Tutustu toisen tuotantokauden päähenkilöihin

Uusinnat Yle TV2:ssa 17.11.2015 alkaen. Nähtävissä myös Yle Areenassa.

Kandit maailmalla:
www.tampere.fi - Rauhaniemen sairaala oli antoisa työpaikka kandille: ”Sarja on paras mahdollinen muisto kandikesästä”

Kommentit

Kandit

  • Testaa, onko sinusta eläinlääkäriksi!

    Tee leikkimielinen testi, millainen eläinlääkäri olisit!

    Oletko aina rakastanut eläimiä ja hoivannut niitä mielelläsi? Tee leikkimielinen testi ja selvitä, piileekö sisälläsi salainen eläinlääkäri, joka vain odottaa vapauttamista!