Hyppää pääsisältöön

Alueesi asiat verkossa, radiossa ja televisiossa

Suomen kartta, johon on merkitty 25 paikkakuntaa
Suomen kartta, johon on merkitty 25 paikkakuntaa Kuva: Yle suomen kartta

Ylellä on toimituksia 25 paikkakunnalla Tammisaaresta Inariin.

Nämä suomen-, ruotsin- ja saamenkieliset toimitukset tekevät alueellisia sisältöjä verkkoon, radioon ja televisioon. Tuloksena on paikallisia kuulumisia ja uutisia.

Aluetoimituksia on kaikkiaan 24 (suomenkielistä 18, ruotsinkielistä 5 sekä saamenkielinen). Osa niistä toimii usealla paikkakunnalla. Samalla paikkakunnalla voi toimia sekä suomen- että ruotsinkielinen aluetoimitus.

Alueesi asioista kuulet ja keskustelet radiossa Yle Radio Suomen ja Yle Radio Vegan taajuuksilla. Voit kuunnella kanavia myös Yle Areenassa.

Alueelliset tv-uutiset lähetämme arkisin, suomeksi kymmeneltä alueelta Yle TV1 -kanavalla. Kaikki lähetykset näet myös Yle Areenassa.

Yle Ođđasat eli Ylen omat saamenkieliset tv-uutiset näet arki-iltapäivisin Yle TV1:llä. Pohjoismaiset saamen tv-uutiset, Ođđasat, lähetetään arki-iltaisin Yle Fem -kanavalla. Nämä lähetykset näkyvät koko maassa, ja voit katsoa ne myös Yle Areenassa.

Alueiden verkkosivustot ja toimitusten yhteystiedot löydät näiden linkkien takaa:

Ylen kirjeenvaihtajat maailmalla

  • Ylen 7 kirjeenvaihtajaa ja 10 avustajaa tuovat uutisia maailmalta suomeksi ja ruotsiksi.
  • Asemapaikat: Ateena, Barcelona, Berliini, Bryssel, Istanbul, Lontoo, Moskova, Nairobi, Pariisi, Peking, Pietari, Rooma, Tallinna, Tukholma ja Washington D.C.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua