Hyppää pääsisältöön

Kalju ja kaunis nainen

Saga MV
Saga MV Kuva: Yle/Outi Broux tuhkimotarinoita

Kampaajaksi opiskellut Saga rakasti näyttäviä kampauksia ja superpitkiä ripsiä. ”Hiukset ovat naisen kruunu, niinhän sitä sanotaan”. Nyt sairaus on vienyt Sagan hiukset, ripset ja kulmakarvat. Peilistä katsoo vieras nainen.

Saga väri
Saga väri Kuva: Yle/Outi Broux tuhkimotarinoitaTuhkimotarinoiden Outi Broux on harrastanut valokuvausta ja hän halusi näyttää Sagalle valokuviensa kautta, kuinka kaunis Saga on - ilman hiuksiakin! Saga ilahtui valokuvista suuresti:

"Hiuksettomuudesta huolimatta näen molemmat kuvat naisellisina! Outi on onnistunut tuomaan ihanasti esille näissä mun erilaiset puolet. Värillisessä on erityistä voimaa, rohkeutta ja iloa. Mustavalkoinen tuo taas esille mun herkkyyttä. Se on ihanan sensuelli."

Seuraa Tuhkimotarinoita Facebookissa!

Tuhkimotarinoita Areenassa