Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Peter Quin

Tamperelainen lauluntekijä Peter Quin säveltää omintakeista, melankolista vaihtoehtopoppia, jossa painoarvoa vahvojen melodioiden ohella annetaan myös sanoituksille. Uusi biisi Chrysalis edustaa monipuolisen paletin elektronisempaa dream pop -osastoa.

Peter Quin

Kotipaikkakunta: Tampere

Musiikkityyli: pop/indie/alternative

Perustamisvuosi: 2010

Tykkäämme:

Kaunis tunnelmapala, joka ei noudata tavallisen biisin kaavaa, eikä sen tarvitsekkaan. Biisi on kuin hetki valkoisten kinosten keskellä, kun ympärillä olevat äänet vaimenevat ja pimeässä näkee vain oman hengityksensä höyryävän. Seesteistä tunnelmaa rytmittävät elektroniset elementit, jotka vievät kappaletta eteenpäin taidokkaasti.

Odotamme:

Vaikka kappale on kaunis, ilman kunnollista kertosäettä tai koukkua se ei jää mieleen. Toivotaan, että jossain vaiheessa Peter Quin kehittelee myös upeita, lentoon lähteviä kertosäkeitä, jotta artisti ei unohdu. Kannattaa kiinnittää huomiota myös laulutekniikkaan, jotta äänestä saa kaiken irti. Laulutunnit ovat aliarvostettuja! Myös englannin ääntämiseen kannataa kiinnittää huomiota.