Hyppää pääsisältöön

Susanna Koski vieraana YleX:n Foorumilla tänään kello 15 – mitä sinä haluat kysyä?

Tässä on tilaisuutesi kysyä Kokoomusnuorten puheenjohtajalta ihan mitä vaan.

Susanna Koski

YleX:n Foorumin Kysy Mitä Vaan -vieraana on perjantaina 12.12. Kokoomusnuorten puheenjohtaja Susanna Koski. YleX:n foorumin KMV:ssä voit kysyä Susanna Koskelta ihan mitä vaan, ja hän voi vastata - ihan mitä vaan.

Kello 15 alkavaan Kysy Mitä Vaan -haastatteluun voit osallistua kirjautumalla YleX:n Foorumille. Näin pääset mukaan suoraan meneillään olevaan keskusteluun. Susanna Koski on Foorumin vieraana tunnin ajan, kello neljään asti.

Laihialta kotoisin oleva Susanna Koski nousi julkisuuteen vuonna 2013, kun hänet valittiin Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi. Kosken puheenjohtajakauden alussa Kokoomusnuoret esitteli uuden tavoiteohjelmansa, jossa järjestö ilmoitti kannattavansa muun muassa kansaryhmää vastaan kiihottamisen poistamista rikoslaista. Lisäksi järjestö ehdotti pakolaiskiintiöiden poistamista, sosiaaliturvan leikkaamista, Nato-jäsenyyttä ja  Yleisradion yksityistämistä.

Kokoomusnuorten puheenjohtaja on julkaissut vuonna 2014 kirjan Vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Anderssonin kanssa kirjeenvaihtoon perustuvan kirjan nimeltä Punavihreä, sinivalkoinen.

Lisäksi Koski on kertonut, että hänen ihannemiehessään on samoja piirteitä kuin näyttelijä Ryan Goslingissa. Nuoren poliitikon suosikki tv-sarja puolestaan on Orange Is the New Black.

Mihin poliitikkoja tarvitaan? Millainen olisi Susanna Kosken unelma-Suomi? Mitä mieltä hän on itsenäisyyspäivänä mieltään osoittaneista anarkisteista? Maksetaanko Suomessa tarpeeksi opintotukea? Onko jokin kokemus mullistanut Susanna Kosken elämän? Paljonko Susanna Kosken mielestä Suomessa pitää tienata, että ei ole köyhä? Mikä on Susanna Kosken suosikkimusiikkia? Entä suosikkielokuva?

Mitä sinä haluat kysyä Susanna Koskelta? Kysy se suoraan häneltä itseltään YleX:n Foorumin KMV:ssä.