Hyppää pääsisältöön

Kakkosen ohjelmille 13 Kultainen Venla -ehdokkuutta

Yle TV2:n Kultainen Venla-ehdokkaat
Yle TV2:n Kultainen Venla-ehdokkaat Kuva: Yle kultainen venla

Televisioalan isoin kotimainen palkintogaala Kultainen Venla nähdään MTV3:ssa 16.1.2015. Kakkosen ohjelmat ja tekijät saivat finaalipaikkoja suurimman määrän. Kahden kategorian tulos ratkeaa tuttuun tapaan yleisöäänestyksessä. Katsojat voivat äänestää parasta tv-ohjelmaa ja -esiintyjää Kultaisen Venlan sivuilla.

Kakkosen Syke, Siskonpeti, Docventures, SuomiLOVE, A2 Teema: Venäjä, #lovemilla ja Ihan sama ovat ehdolla vuoden parhaiksi tv-ohjelmiksi Kultainen Venla -kilpailussa.

Saimme kaikista kanavista eniten ohjelmia ja niiden tekijöitä Kultainen Venla -finaaleihin, kaikkiaan kolmetoista. Huikea homma! Erityisen iloinen olen siitä, että kilpailussa noteerattujen ohjelmiemme skaala on laaja. (Riku Saaranluoma, TV2:n ohjelmapäällikkö)

Tekijäkategoiassa ovat ehdolla mm. käsikirjoittajat Anna Dahlman (Siskonpeti) ja Petja Peltomaa (Syke), miesnäyttelijöistä Mikko Nousiainen (Toisen kanssa) ja Jussi Vatanen (Kimmo) sekä naisnäyttelijöistä Krista Kosonen (Toisen kanssa) ja Tiina Lymi (Syke).

Täydellinen lista ehdokkaista Televisioakatamien sivuilla. Yleisöäänestys parhaasta tv-ohjelmasta ja -esiintyjästä täällä.

HUOM! Palkintoehdokkaistamme Toisen kanssa uusitaan Kakkosella maanantaista keskiviikkoon 29. - 31.12.2014 ja 5.-7.1.2015 klo 19.30. Jaksot katsottavana myös Areenassa.

Yle TV2