Hyppää pääsisältöön

Näin julkkikset heittäytyivät väkivallattomuuden puolesta – katso video

Väkivallankumous oli näyttelijä Eppu Pastisen järjestämä tapahtuma, jolla haluttiin puuttua syksyllä puhuttaneeseen jengiväkivaltaan.

Väkivallankumous Olavi Uusivirta, Iina Kuustonen, Sebastian Rejman, Tuure Kilpeläinen ja muita

Tapahtumaan osallistui YleX:n juontajien lisäksi lukuisia suomalaisia kulttuurivaikuttajia, kuten Iina ja Minka Kuustonen, Olavi Uusivirta, Joonas Saartamo, Riku Nieminen, Noah Kin, Hannu-Pekka Björkman, Roope Salminen ja Tuure Kilpeläinen.

Eppu Pastinen piti Väkivallankumous-tapahtuman järjestämistä elämänsä onnellisimpana ajanjaksona. Pastinen lupaa, että Väkivallankumous järjestää jatkossakin vastaavia tapahtumia.

- VVKn järjestämisestä alkoi elämäni pitkäaikaisin yhtenäinen onnellinen jakso, joka sai käynnistyi siitä, että surulle ja ahdistukselle oli tehtävä jotain. Monet siviili- ja työelämänmuutokset saivat sysäyksensä tuona ajanjaksona ja niistä olen saanut edelleen nauttia. Lisäksi omien rajojen rikkominen, eikä itsensä määritteleminen esimerkiksi vain näyttelijäksi, on avannut mielen, intuition toimimaan laajemmin kuin koskaan aikaisemmin. Työ on tullut lähemmäksi ja minä mennyt lähemmäksi työtä - jopa siinä määrin, että työ ei tunnu enää työltä lainkaan, Pastinen kirjoittaa Facebookissa.

Katso tuore video tapahtumasta alta.