Hyppää pääsisältöön

Kerro paras Sydänmailla-muistosi!

Sydänmailla-sarjan Amy Fleming (Amber Marshall)
Sydänmailla-sarjan Amy Fleming (Amber Marshall) Kuva: Yle sydänmailla

Kun Sydänmailla alkoi vuonna 2009, saimme Kakkoselle iloisia uutisia: erään perheen vauva oli syntynyt ohjelman trailerin tullessa televisiosta. Nyt uusien jaksojen alkaessa kysymme sarjan ystäviltä, millaisia muistoja teillä Heartlandin tilalta on. Ne voivat liittyä suoraan tarinan tapahtumiin kuten lempikohtauksiin ja -hahmoihin, mutta myös omaan elämään kuten esimerkissä edellä. Parhaat kirjoitukset palkitaan.

Vuonna 2007 Kanadassa käynnistynyt, moninkertaisesti palkittu koko perheen draama Sydänmailla (Heartland) kertoo Kalliovuorilla sijaitsevan hevostilan elämästä ja ihmisistä.

Lauren Brooken kirjoihin perustuvasta sarjasta nähdään Kakkosella nyt peräkkäin sekä sen kuudes että seitsemäs tuotantokausi. Sarjalla on uskollisia ystäviä myös Suomessa - toivottavasti kahden kauden esittäminen hieman korvaa pitkähköksi venynyttä odotusta! Viides kausihan esitettiin jo keväällä 2013 ja alun perin oli tarkoitus saada jatko-osat ruutuun selvästi aiemmin.

Sydänmailla-sarjan keskushenkilöitä ovat kaikissa jaksoissa esiintyneet sisarukset Amy (Amber Marshall) ja Samantha Louise "Lou" Fleming (Michelle Morgan), heidän isoisänsä Jack Bartlett (Shaun Johnston) ja Amyn puoliso Ty Borden (Graham Wardle).

Heartlandista tuli syksyllä 2014 pisimpään jatkunut tunnin pituinen draamasarja kanadalaisen television historiassa.

Huom. Sydänmailla-esitysrytmi on etenkin alussa joulun ja talviurheilujen vuoksi rikkonainen, joten lähetysajat kannattaa tarkistaa ohjelmaoppaasta. Periaatteessa vakiotahti on uusi jakso maanantaista perjantaihin klo 18 ja uusinta seuraavan arkipäivän aamuna.

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Yle TV2