Hyppää pääsisältöön

Li Andersson vieraana YleX:n foorumilla torstaina kello 15 – mitä sinä haluat kysyä?

Tässä on tilaisuutesi kysyä vasemmostonuorten puheenjohtajalta ihan mitä vaan.

Li Anderssonvieraana YleX:n KMV:ssä 18.12. kello 15-16.

YleX:n Kysy Mitä Vaan -vieraana on torstaina 18.12. vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson. YleX:n KMV:ssä voit kysyä Li Anderssonilta ihan mitä vaan, ja hän voi vastata - ihan mitä vaan.

Kello 15 alkavaan Kysy Mitä Vaan -haastatteluun voit osallistua kirjautumalla YleX:n Foorumille. Näin pääset mukaan suoraan meneillään olevaan keskusteluun. Andersson on Kysy Mitä Vaan -vieraana tunnin ajan, kello neljään asti.

27-vuotias Li Andersson valittiin vasemmistonuorten puheenjohtajaksi jo vuonna 2011. Andersson on myös Turun kaupunginvaltuuston jäsen sekä vasemmistoliiton Turun valtuustoryhmän puheenjohtaja. Hän on kirjoittanut yhdessä toimittaja Mikael Brunilan ja kansalaisaktivisti, vasemmistoliiton kunnallispoliitikko Dan Koivulaakson kanssa kirjan Äärioikeisto Suomessa, joka käsittelee muun muassa suomalaisia äärioikeistolaisia sekä oikeistopopulistisia liikkeitä.

Andersson ajaa politiikassaan muun muassa pienituloisten ja työttömien asiaa.

Miksi juuri politiikka? Mitä tuloeroille pitäisi tapahtua? Kuinka työttömyyttä voitaisiin vähentää? Voisitko kuvitella vaihtavasi puoluetta? Millaista on poliitikon vapaa-aika? MItä mieltä Andersson on vasemmistolaista ja poliittista räppiä tekevästä Palefacesta?

Muun muassa näitä voit kysyä suoraan henkilöltä itseltään YleX:n foorumin KMV:ssä.

Alla aikataulua tulevista vieraista:

Vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson torstaina 18.12. klo 15-16
Räppäri Sini Sabotage perjantaina 19.12. klo 15–16