Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Samson

Samson on hämeenlinnalaistunut, vuonna 1992 syntynyt muusikko. Kokonaan itsetuotettu materiaali pyrkii olemaan uuden kuuloista, ja artisti pyrkii tuomaan uutta maailmaa rytmi/puhemusiikkiin.

Samson // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Hämeenlinna

Musiikkityyli: Reggae, Soul, Hiphop

Perustamisvuosi: 2010

Kokoonpano: Sami "Samson" Tamminen.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Letkeä chillwavemäinen tuotanto toimii, ja sopii hyvin Samsonin pehmeään ääneen ja tulkintaan. Musikaalinen ja osaava tyyppi kyseessä kaikin puolin. Yrittää tuoda hieman uudenlaista otetta suomiräppiin ja onnistuukin siinä kohtuullisen hyvin.

Päivitys 17.12.2014

Huudan ääneen -biisissä on kauniit taustat ja ne jättävät paikoittan jopa Samsonin räpin ja laulun alleen. Biisissä on pimenevän päivän viimeisten auringon säteiden kaihoa. Biisi on lempeä ja kertosäe jopa iskelmällinen, mikä tuo hyvää kontrastia räpille.

Vielä odotamme:

Samsonilla löytyisi varmasti ääntä kunnon laulusuorituksiinkin, jotka toisivat vielä lisää monipuolisuutta, koukkua ja syvyyttä uuden artistin repertuaariin.

Päivitys 17.12.2014

Biisi esittelee hienosti Samsonin monipuolisuutta ja palaset alkavat pikkuhiljaa olla kohdallaan. Nyt kokonaisuus kasaan, hyvä tiimi taustalle tukemaan ja isommille lavoille esiintymään.

Kristallipallo:

Samson saa samettisella tulkinnallaan varmasti monet herkät ja sensuellit kuulijat hurmattua, jos vain onnistuu useammalla kappaleella tai kokonaisella albumillaan. Potentiaalia löytyy, se vaan pitää löytää kuulijansa.