Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden Mirka – keho petti, unelma särkyi

Mirka stailaus2
Mirka stailaus2 tuhkimotarinoita

Mirka tähtäsi neljävuotiaasta saakka ballerinaksi. Kun Mirka täytti kymmenen, hän pääsi Kansallisoopperan balettikouluun, ja koko perhe muutti Mirkan harrastuksen vuoksi Raisiosta Espooseen.

mirkan haastis
mirkan haastis tuhkimotarinoita

Mirkan pitkä tie ammattilaiseksi alkoi -kovilla treeneillä kuusi kertaa viikossa. "Balettikoulu oli se mun oikea koulu, peruskoulussa piti vaan käydä". Kovan työn ja lahjakkuuden avulla Mirka saavutti päämääränsä - hänestä tuli yksi harvoista ammattiballerinoista.

Mirka stailaus2
Mirka stailaus2 tuhkimotarinoita

Unelmien ura kuitenkin päättyi traagisesti loukkaantumiseen ja edessä oli luopuminen kokonaisesta identiteetistä. Uudenlaisen työimagon etsimiseen tarvitaan stylisti Outi Brouxin neuvoja.

Ohjaus Pauliina Jalasmaa.Seuraa Tuhkimotarinoita Facebookissa

Tuhkimotarinoita Areenassa

LISÄÄ AIHEESTA:

Tuhkimotarinoiden Mirka: "Hämmensi nähdä itsensä tyylikkäänä."

Tuhkimotarinoiden Mirkan valokuvanäyttely on kunnianosoitus tanssijan keholle

Kommentit
  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.