Hyppää pääsisältöön

Aurinkoiset tanssihitit vastakkain – kumpi nousee suoraan soittarille?

Kumman biisin sinä tahdot soittolistalle: Kygo feat. Conrad, Firestone vai OMI (Felix Jaehn remix), Cheerleader?

Nouseeko Kygo suoraan soittarille? // Kuva: Kygo / Facebook

YleX antaa kuulijoiden vaikuttaa suoraan siihen, mitä musiikkia kanavalla soi. Äänestä sitä kappaletta, jonka tahdot nostaa suoraan YleX:n soittarille. Enemmän ääniä saanut kappale julistetaan lauantaina klo 11–13 YleX Himotuimmat -lähetyksessä.

Tällä viikolla on asetettu vastakkain kaksi ulkomaalaista hittibiisiä.

Kygo feat. Conrad: Firestone

Kyrre Gørvell-Dahll eli Kygo on norjalainen DJ-tuottaja, joka on aikaisemmin tehnyt suosittuja remixejä muun muassa Coldplayn ja Seynabo Seyn kappaleista. Kepeä rantahitti Firestone on kerännyt nostetta maailmalla ja villinnyt näyttelijä Vin Dieselin videoimaan omia tanssiliikkeitään.

OMI (Felix Jaehn remix): Cheerleader

Jamaikalaisen Omar Samuel Pasleyin eli OMIn Cheerleader-kappale on saanut uuden muodon saksalaisen DJ-tuottaja Felix Jaehnin käsissä. Ansaitseeko aurinkoinen hyvän mielen kappale paikan YleX:n soittolistalla?

Kygo vai OMI suoraan soittarille?
Äänestä omaa suosikkiasi. Kommentoi TÄNNE, miksi juuri sinun valitsemasi biisin pitäisi päästä YleX:n soittolistalle. Parhaat kommentit palkitaan YleX Himotuimmat -lähetyksessä YleX pipolla!