Hyppää pääsisältöön

George Gentlyn tutkimukset

George Gentlyn tutkimukset, yle tv1
Rikoskomisario George Gentlyn (Martin Shaw, vas.) apuna työskentelee nuori ylikonstaapeli John Bacchus (Lee Ingleby). George Gentlyn tutkimukset, yle tv1 george gentlyn tutkimukset

TV1 perjantaisin 9.9.2016 alkaen klo 22.00 - 23.30, uusinta seuraavan maanantain myöhäisillassa (tarkista tarkka alkamisaika ohjelmaoppaasta)
Yle Areenassa 30 päivää

1960-luvulle sijoittuvassa brittisarjassa George Gentlyn tutkimukset (12) on rikollisten ja poliisin välinen raja hämärtynyt. Korruptio rehottaa. Moni poliisi on siirtynyt salaa lavealle tielle.

Yksi harvoista lahjomattomista on Scotland Yardin rikoskomisario George Gently, vanhan ajan tutkija, joka tietää tarkkaan kenet kollegoista on ostettu rikollisten leipiin. Ja hekin tietävät, että hän tietää.

TV1 esittää brittidekkarin kaikki seitsemän tuotantokautta uusintana Ykkösen perjantai-illoissa 9.9.2016 alkaen. Sarjaan on tulossa kaksi tarinaa sisältävä kahdeksas tuotantokausi.

Vastassa kova rikollispomo

Jengiväkivalta ja huumerikollisuus ovat leviämässä ja isojen kihojen kiinnisaaminen on tehtävänä jokseenkin mahdoton, mutta periksi ei saa antaa. Ei, vaikka hinta on kova.

Rikosomisario Gently on valmis ripustamaan hanskat naulaan, sillä hän tietää sotivansa yksinään armotonta rikollispomoa Joe Websteriä vastaan. Kun Gently kuulee Websterin liikuskelleen Pohjois-Englannissa, hän päättää yrittää vielä kerran.

Pohjoisessa apuna on nuori ylikonstaapeli John Bacchus, jossa on kyllä ainesta, mutta onko hän liian kunnianhimoinen hankkiakseen kannuksensa rehellisin keinoin.

Pääosissa ovat Martin Shaw ja Lee Ingleby. Käsikirjoitus: Alan Hunterin dekkarien pohjalta Peter Flannery. Ohjaus: mm. Euros Lyn.

George Gently. Britannia 2007 - 15. Tuotanto: Company Pictures, BBC.

Lisää aiheesta:
George Gentlyn tutkimukset 7. tuotantokausi Ykkösellä

Kommentit