Hyppää pääsisältöön

Samassa veneessä

Samassa veneessä, yle tv1
Diane (Jill Halfpenny, vas.), Vicky (Christine Bottomley), Kim (Katherine Parkinson), Roanna (Hermione Norris), Jasmin (Taj Atwal) ja Rosie (Hannah Midgley) – äitiys yhdistää. Samassa veneessä, yle tv1 Kuva: Copyright: Rollem Productions Ltd. 2014 samassa veneessä

TV1 arkipäivisin 2. - 9.11.2017 klo 12.30 - 13.30 (2. tuotantokausi uusintana)
Yle Areenassa 7 päivää

Voiko mikään yhdistää tuntemattomia naisia yhtä paljon kuin äidiksi tulo? Raikkaan arkinen draamasarja Samassa veneessä (12) tuo yhteen erilaisia naista, jotka kohtaavat toisensa äitiysvalmennuksessa.

Ykkönen esittää uusintana sarjan toisen tuotantokauden kuusi jaksoa.

Bisnesnainen Roanna (Hermione Norris), kätilö Vicky (Christine Bottomley), kotirouva Diane (Jill Halfpenny), tuore aviovaimo Jasmin, sijaisopettaja Kim (Katherine Parkinson) ja teinityttö Rosie (Hannah Midgley). Joukko on kirjava ja jokaisella oma elämäntarinansa.

Olipa raskaus siten ensimmäinen tai ei, pian heitä yhdistää ilo ja huoli paitsi omasta myös toisten pyöristyvistä vatsoista. Kokemus yhdistää naisia ja tekee heistä pakosta sielunsisaria. Tämän lähemmäksi heitä eivät pääse edes oma kumppani tai tulevan lapsen isä.

Muita roolihenkilöitä ovat Susie (Tara Fitzgerald), Jasmin Sidhwa (Taj Atwal), Roannan poikaystävä Simon Luke Thompson, Dianen aviomies Richard Will Mellor, Neil Jonathan Kerrigan ja Devan Sacha Devan. Toisella kaudella joukkoon liittyy uusia äitejä ja isiä.

In the Club. Käsikirjoitus: Kay Mellor. Ohjaus: mm. Kay Mellor. Tuotanto: Rollem Productions/BBC, Britannia, 2016. HD. Sarjan toinen kausi on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2016.

Lisää ohjelmasta

Kommentit