Hyppää pääsisältöön

Silmien yläluomileikkaus laajensi näkökenttää

minnan silmät
Minnan silmien yläluomet ennen ja jälkeen leikkauksen. minnan silmät tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoiden Minna on kärsinyt silmiensä yläluomien roikkumisesta vuosia. Hänen ensimmäinen toive olikin stylisti Outi Brouxille saada apua väsähtäneisiin luomiin. Outi kertoi Minnalle eri vaihtoehdoista, joista Minna valitsi silmien yläluomileikkauksen.

”Yläluomeni olivat löysää nahkaa, väsymyksen ja iän myötä tulleet. Viisi lasta yövalvomisineen ovat tehneet tehtävänsä. Luomet painuivat silmieni päälle. Nyt kun elämäni on henkisesti auennut minulle kirkkaampana, on mahtavaa, että kauneuden katseluun tuli vielä fyysinenkin keveys silmien yläluomileikkauksen myötä. Minä todellakin näen paremmin!

Ulkonäköäkin tämä on muuttanut, vaikka leikkauksessa onkin kyse vain milleistä. Uskoisin, että leikkaus nuorensi minua. Ainakin olen kuullut viime aikoina usein, että oletpa sinä nuoren näköinen! Toiset katsovat pitkään tutkivasti, kysymättä kuitenkaan. Huomaavat jotakin outoa, mutteivät hoksaa mitä. Ja itselle huippu juttu on se, että voin meikata silmäni kauniisti jopa luomivärillä, ilman että meikit leviävät sotkuisesti!

Tiedän, että kaikki eivät hyväksy tällaisia leikkauksia, pitävät turhamaisina, mutta minulle tämä oli tärkeä asia.”

Linkit päivitetty 6.4.2017

 • Tuhkimopäivä: Huutokauppaa, ystäviä ja yksisarvisia

  Huutokauppa ja yksisarvishoito värittivät Anskun päivää.

  Pari vuotta sitten Ansku olisi toivonut tuhkimopäivältään adrenaliinia, laskuvarjohyppyä ja miesstrippareita. Elämäntilanteen vilkastuttua vähän liiaksikin hän lopulta toivoi jotain rauhallisempaa ja ystävät laittoivat tuumasta toimeen.

 • Vahvinkin voi heikolla hetkellä ajautua itsetuhoisuuteen

  Tuhkimotarinoiden päähenkilöt pohtivat selviytymistään.

  Ulla halvaantui 15-vuotiaana ja päätyi pyörätuoliin. Nyt hän ajaa ratamoottoripyörää ja on kahden lapsen äiti. Heikkojakin hetkiä on ollut - ainakin aluksi. Tuhkimotarinoiden kolmannen tuotantokauden päähenkilöt tapasivat ensimmäistä kertaa toisensa Mitä kuuluu, Ulla? -jakson kuvauksissa. He löysivät paljon yhtäläisyyksiä niin toistensa itsetuhoisista ajatuksista, identiteetin rakentamisesta kuin selviytymiskeinoistaankin.

 • TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt?

  Mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöille kuuluu nyt?

  TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt? -sarjassa ohjaaja Mape Morottaja haluaa tietää mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöiden elämässä on tapahtunut kuvausten jälkeen ja kutsuu heidät kylään.

 • Miltä tuntuu pelätä, että läheinen tappaa itsensä?

  Nannan mieli särkyi ja veli pelkäsi Nannan satuttavan itseää

  Nannan pikkuveli teki itsemurhan. Isosiskon mieli särkyi. Hän päätyi yrittämään itsemurhaa ja lopulta mielisairaalaan. Pikkuveli Jussi oli menettänyt juuri veljensä ja joutui nyt pelkäämään siskonsa elämän puolesta. Miltä tuntuu pelätä läheisensä satuttavan itseään?