Hyppää pääsisältöön

Silmien yläluomileikkaus laajensi näkökenttää

minnan silmät
Minnan silmien yläluomet ennen ja jälkeen leikkauksen. minnan silmät tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoiden Minna on kärsinyt silmiensä yläluomien roikkumisesta vuosia. Hänen ensimmäinen toive olikin stylisti Outi Brouxille saada apua väsähtäneisiin luomiin. Outi kertoi Minnalle eri vaihtoehdoista, joista Minna valitsi silmien yläluomileikkauksen.

”Yläluomeni olivat löysää nahkaa, väsymyksen ja iän myötä tulleet. Viisi lasta yövalvomisineen ovat tehneet tehtävänsä. Luomet painuivat silmieni päälle. Nyt kun elämäni on henkisesti auennut minulle kirkkaampana, on mahtavaa, että kauneuden katseluun tuli vielä fyysinenkin keveys silmien yläluomileikkauksen myötä. Minä todellakin näen paremmin!

Ulkonäköäkin tämä on muuttanut, vaikka leikkauksessa onkin kyse vain milleistä. Uskoisin, että leikkaus nuorensi minua. Ainakin olen kuullut viime aikoina usein, että oletpa sinä nuoren näköinen! Toiset katsovat pitkään tutkivasti, kysymättä kuitenkaan. Huomaavat jotakin outoa, mutteivät hoksaa mitä. Ja itselle huippu juttu on se, että voin meikata silmäni kauniisti jopa luomivärillä, ilman että meikit leviävät sotkuisesti!

Tiedän, että kaikki eivät hyväksy tällaisia leikkauksia, pitävät turhamaisina, mutta minulle tämä oli tärkeä asia.”

Linkit päivitetty 6.4.2017

  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.