Hyppää pääsisältöön

Suuria odotuksia

Minisarjassa nähdään vankikarkuri Abel Magwitch (Ray Winstone, vas.), Estella (Vanessa Kirby), neiti Havisham (Gillian Anderson), Pip (Douglas Booth) ja Jaggers (David Suchet).
Minisarjassa nähdään vankikarkuri Abel Magwitch (Ray Winstone, vas.), Estella (Vanessa Kirby), neiti Havisham (Gillian Anderson), Pip (Douglas Booth) ja Jaggers (David Suchet). Kuva: Minisarjassa nähdään vankikarkuri Abel Magwitch (Ray Winstone, vas.), Estella (Vanessa Kirby), neiti Havisham (Gillian Anderson), Pip (Douglas Booth) ja Jaggers (David Suchet). teeman ulkomaisia sarjoja

Charles Dickensin romaaniin perustuva kolmiosainen sarja orvon Pipin vaiheikkaasta elämästä. Dickensin romaanin modernissa tulkinnassa orpopoika Pip kohtaa sekä kauhun että ilonaiheita, joilla on arvaamattomia seurauksia.


Kolmiosaisen minisarja Suuria odotuksia (Great Expectations, 2011) on tulvillaan dramatiikkaa, jännitystä, suuria tunteita, pakkomielteisyyttä ja ihanteellisuutta. Yhtä pääosaa näyttelee Gillian Anderson.

Orpopoika Pip elää karskin siskonsa ja tämän lempeän seppämiehen taloudessa. Vaikka 11-vuotias Pip haaveilee paremmasta, häntä tuskin odottaa muu kuin pääsy sepän oppipojaksi.

Päivänä muutamana lontoolainen asianajaja saapuu sisaren taloon kertomaan, että pojalle on jätetty perintö, jonka hän saa täysi-ikäiseksi tultuaan. Perinnön ainut ehto on, ettei Pip saa tehdä tiedusteluja sen nimettömänä pysyttelevästä antajasta.

Tuleeko orvosta Pipistä perinnön avulla herrasmies ja saavuttaako hän haluamansa? Selviääkö hänelle kuka on hänen hyväntekijänsä, ja onko sillä merkitystä kuka on lahjoituksen takana?

Minisarjan on tuottanut vuonna 2011 BBC Charles Dickensin syntymän 200-vuotisjuhlan kunniaksi.

  • Suuria odotuksia (Great Expectations)Pääosissa: Douglas Booth, Ray Winstone, Gillian Anderson, Vanessa Kirby, David Suchet, Claire Rushbrook. Käsikirjoitukseksi muokannut Sarah Phelps. Ohjaus: Brian Kirk. Tuotanto: BBC / Masterpiece, Britannia 2011.

Lisää ohjelmasta

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa