Hyppää pääsisältöön

YleX:n lähetykset uudistuvat – Jatkoille uusi kaksikko

YleX Jatkot -ohjelmassa aloittaa uusi juontajapari. Iltaohjelman lisäksi muutoksia tapahtuu YleX Jälki-istunnossa, Uuden musiikin ohjelmissa ja Etusivussa.

Uuden musiikin juontajat vuonna 2015 ovat Venla Kokkonen ja Anne Lainto (vas.). YleX Jatkojen juontajina ovat Jenni Poikelus ja Alma Hätönen.

YleX:n lähetystiimit muuttuvat vuodenvaihteen jälkeen. YleX Jatkojen juontaja Toni Laaksonen siirtyy 5. tammikuuta Uuden musiikin ohjelmien tuottajaksi. Tonin paikan Alma Hätösen juontajaparina perii YleX Jälki-istunnosta tuttu Jenni "Jenspa" Poikelus.

- On haikeaa lähteä Jälki-istunnosta, mutta Vikillä ja Mäkkärillä tulee varmasti enemmän ikävä mua kuin minulla heitä, Jenspa sanoo.

YleX Jatkojen ohjelmanimi muuttuu tammikuussa muotoon YleX Jatkot – Poikelus ja Hätönen.

- Siellä on pari järkevää muijaa studiossa. On jännittävää tehdä Alman kanssa ohjelmaa, sillä emme ole ennen pahemmin juontaneet yhdessä, Jenspa kertoo.

Uuden musiikin ohjelmat uudistuvat myös. Anne Lainto siirtyy Uuden musiikin iltavuorosta juontamaan Uuden musiikin aamuvuoroa. Iltavuoron juontajana aloittaa musiikkiohjelmien juontajakonkari, Yle Musiikilla lainassa ollut Venla Kokkonen.

Musiikkiohjelmista tutut juontajat Pirita Pykäläinen ja Juhani Kenttämaa jatkavat YleX:ssä muissa ohjelmissa. Pirita siirtyy YleX Jälki-istunnon toimittajaksi, kun taas Juhania voi jatkossa kuulla Etusivu-ohjelmassa.

Juontajamuutosten lisäksi myös perjantai-ilta uudistuu. YleX:n taajuuksilla aloittaa ensi vuoden puolella perjantaisin kello 17-20 uusi ohjelma, jonka yksityiskohdat paljastamme myöhemmin.