Hyppää pääsisältöön

26.12. Tapanintanssit ja joulukinkerit uuteen uskoon!

Diandra, Saara Aalto, Lauri Mikkola ja Mikko Leppilampi Tartu Mikkiin -ohjelmassa 26.12.2014
Diandra, Saara Aalto, Lauri Mikkola ja Mikko Leppilampi Tartu Mikkiin -ohjelmassa 26.12.2014 Kuva: Yle lauri mikkola

Nyt laitetaan tapanintanssit ja joulukinkerit aivan uuteen uskoon! Joulupukkina häärii Sami Hintsanen, ja Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiiin -bändi saa vakimiehityksen lisäksi kaksi vierailevaa muusikkoa puhaltimiin: Heikki Pohto ja Jukka Tiirikainen.

Tartu Mikkiin klo 21
Joulun laululähettiläät saapuvat tässä: Diandra & Mikko Leppilampi ja Saara Aalto & Lauri Mikkola. Upea ja kimaltava joukko kruunaa tämän joulun! Tätä ei voi mitenkään tiivistää yhteen sanaan, sillä nyt on luvassa joululauluja, railakasta tunnelmaa swingillä, svengillä ja tähtikipinöillä kuorrutettuna. Samanaikaisesti kannattaa varautua, että kotikatsomossa asti sydänalaa saattavat kirpaista perinteisten jouluklassikoiden taidokkaat ja juhlavat tulkinnat. Ja hei, tapanintansseissa tietysti tanssitaan: rokataan ja rollataan! Kuulemme myös Tartu Mikkiin -tonttujen laulua.

Tartu Mikkiin Jatkot klo 22.05
Vuorossa on joulun parhaat Jatkot ja tapanintanssien mestariliiga! Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi ja Lauri Mikkola laittavat sellaisen musiikillisen lahjalähetyksen käyntiin, että joulupukkikin voi nyt jäädä sohvalle nauttimaan laulun juhlasta. On aika kuulla upeita joulukappaleita sekä illan fantastisen artistikvartetin nimenomaan katsojille valitsemia kappaleita. Tartu Mikkiin julistaa joulurauhan nyt päättyneeksi ja vuoden parhaat bileet alkaneeksi!

 • Tarja Halonen komensi poliisit soittamaan häävalssinsa

  Tarja Halosen elämän merkitykselliset musiikkikappaleet.

  Nuorena Tarja Halonen työskenteli Englannissa sisäkkönä. Tuolloin hän pääsi ensimmäisten brittien joukossa katsomaan The Beatlesien A Hard Day's Night -elokuvan. Halonen on tuttu näky Pori Jazzeilla, kotona jazzin lisäksi usein soi myös ooppera.

 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.