Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden naiset ennen ja jälkeen muutoksen!

outi pressi
Tuhkimotarinoiden stylisti Outi Broux outi pressi tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoita kertoo kahdeksasta vahvasta ja rohkeasta suomalaisnaisesta, jotka ovat selviytyneet elämän aallokoista: alkoholismista, hyväksikäytöstä, lapsen menetyksestä, etenevästä sairaudesta, uraunelmien rikkoutumisesta, petollisesta rakkaudesta, uskosta, häpeästä. Naiset ovat kulkeneet pitkän matkan kohti henkistä muutosta. Sisäisen muutoksensa lisäksi he haluavat nyt löytää omat ulkoiset vahvuutensa ja saada lisää itsevarmuutta.

Stylisti Outi Broux matkaa eri puolille Suomea kuulemaan näiden rohkeiden naisten tarinoita ja auttaa jokaisessa jaksossa yhtä kerrallaan löytämään oman ulkoisen säihkyvyytensä. Luvassa on yllätyksiä, iloa ja itkua, mutta ennen kaikkea riemua uuden löytämisestä.

Tuhkimotarinoita on Ylen tuottama 8-osainen naisten muuttumisohjelma. Sarjan ohjaavat Pauliina Jalasmaa ja Mape Morottaja.

Minna vertailu
Minna vertailu tuhkimotarinoita

MINNA - lestadiolaisuudesta eronnut
Lestadiolaisuudesta eronnut Minna on ollut yhdeksän kertaa raskaana, mutta hänellä on vain viisi lasta. Uskossa naiseus oli äitiyttä, joten stylisti Outi Brouxilla on paljon opetettavaa.


katja vertailu
katja vertailu tuhkimotarinoita

KATJA - vamman tuoma häpeä
Katja on kärsinyt koko elämänsä ajan vamman aiheuttamasta häpeästä. Nyt Katja haluaa häpeästä eroon! Stylisti Outi Broux auttaa Katjaa löytämään hukatun itsevarmuuden.


Katriina vertailu
Katriina vertailu tuhkimotarinoita

KATRIINA - varhaisen hyväksikäytön uhri
Hyväksikäytön uhri Katriina alkoi vihata itseään 7-vuotiaana. Katriina on kulkenut pitkän matkan kohti itsensä rakastamista. Nyt stylisti Outi Broux auttaa löytämään varastetun kauneuden. Ohjaus Pauliina Jalasmaa.
Saga vertailu
Saga vertailu tuhkimotarinoita

SAGA - hiukseton nainen
Voiko kalju nainen olla kaunis? Saga menetti kaksi vuotta sitten hiuksensa ja nyt peilistä katsoo vieras ihminen. Stylisti Outi Broux auttaa Sagaa uudenlaisen naisellisuuden etsimisessä. Ohjaus Pauliina Jalasmaa.


Pirjo vertailu
Pirjo vertailu tuhkimotarinoita

PIRJO - lapsen kuolema ja toisen syöpä
Pirjo menetti toisen lapsensa ja toisen kanssa hän taisteli aggressiivista syöpää vastaan. Elämän karikot ovat saaneet Pirjon unohtamaan itsensä, uudelleenlöytämisessä auttaa stylisti Outi Broux.


heli vertailu
heli vertailu tuhkimotarinoita

HELI - rakkaus, josta ei saa kertoa
Heli koki toisena naisena polttavan rakkauden, joka johti terapiaan ja itsetutkiskeluun. Henkisten palasten loksahdettua paikoilleen stylisti Outi Broux lähtee etsimään Helin ulkoisia vahvuuksia.


Jenni vertailu
Jenni vertailu tuhkimotarinoita

MIRKA - keho petti, unelma särkyi
Kansallisbaletin balleriina Mirka eli unelmaansa tanssijana. Oma keho petti kesken uran ja pakotti löytämään uusia haaveita. Stylisti Outi Broux auttaa uuden identiteetin etsimisessä.


Jenni vertailu
Jenni vertailu tuhkimotarinoita

JENNI - raitistunut alkoholisti
Jenni on äiti, yrittäjä ja alkoholisti. Nyt hän yrittää rakentaa suhdetta tyttäreensä, jonka lapsuuden hänen alkoholisminsa pilasi. Tytär haastaa äidin muuttumaan stylisti Outi Broux’in avulla.


Millainen kokonaisuudesta tuli, katso Tuhkimotarinoista!
Tuhkimotarinoita Areenassa
.

Seuraa Tuhkimotarinoita Facebookissa!


AIHEESEEN LIITTYVIÄ ARTIKKELEITA

Tuhkimotarinoiden naiset osa 1

Tuhkimotarinoiden naiset osa 2

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Vahvinkin voi heikolla hetkellä ajautua itsetuhoisuuteen

  Tuhkimotarinoiden päähenkilöt pohtivat selviytymistään.

  Ulla halvaantui 15-vuotiaana ja päätyi pyörätuoliin. Nyt hän ajaa ratamoottoripyörää ja on kahden lapsen äiti. Heikkojakin hetkiä on ollut - ainakin aluksi. Tuhkimotarinoiden kolmannen tuotantokauden päähenkilöt tapasivat ensimmäistä kertaa toisensa Mitä kuuluu, Ulla? -jakson kuvauksissa. He löysivät paljon yhtäläisyyksiä niin toistensa itsetuhoisista ajatuksista, identiteetin rakentamisesta kuin selviytymiskeinoistaankin.

 • TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt?

  Mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöille kuuluu nyt?

  TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt? -sarjassa ohjaaja Mape Morottaja haluaa tietää mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöiden elämässä on tapahtunut kuvausten jälkeen ja kutsuu heidät kylään.

 • Miltä tuntuu pelätä, että läheinen tappaa itsensä?

  Nannan mieli särkyi ja veli pelkäsi Nannan satuttavan itseää

  Nannan pikkuveli teki itsemurhan. Isosiskon mieli särkyi. Hän päätyi yrittämään itsemurhaa ja lopulta mielisairaalaan. Pikkuveli Jussi oli menettänyt juuri veljensä ja joutui nyt pelkäämään siskonsa elämän puolesta. Miltä tuntuu pelätä läheisensä satuttavan itseään?

 • Lapsensa menettänyt Tiina omi surun itselleen - läheiset alkoivat varoa sanojaan

  Jokaisen läheisen tapa surra Peetun kuolemaa oli erilainen.

  Tiina menetti toisen kaksospojistaan auto-onnettomuudessa ja elämä romahti. Peetun kuolema pysäytti ja jälkeenpäin Tiina huomasi omineensa surun itselleen. Tilanne oli niin räjähdysherkkä, että läheiset alkoivat varoa sanojaan. Oliko läheisillä tilaa surra?