Hyppää pääsisältöön

Kipinään on tullut 19 ideaa

Tänään 22.12.2014 Yle Kipinä on ollut olemassa 11 päivää. Olemme levittäneet sanaa tämän kokeilun olemassa olosta somessa melko pienimuotoisesti julkaisupäivästä 11.12. alkaen. Kipinässä kävi viime viikolla 979 eri selainta. Kipinään on tullut nyt 19 ideaa.

Suurin osa ideoista on ns. vapaita ideoita tai liittyy Ylen nykyisen tarjooman kehittämiseen, minkä vuoksi lisäsimme Kipinään tänään uuden kategorian "Nykytarjonnan kehittäminen". Kuunneltavaan sisältöön ja ennennäkemättömään vlogiin liittyviä ideoihin näyttää olevan vaikeampi tarttua. Oletettavasti näitä teemoja pitäisi alustaa ja avata teemaa tarkemmin. Mitä mieltä te olette?

Alunperinkin meillä oli tarkoitus ottaa Yle Tunnus käyttöön Kipinän seuraavassa kehitysvaiheessa. Facebook-kirjautumiseen liittyvän negativiisen palautteen vuoksi päätimme ottaa Tunnus-kirjautumisen käyttöön mahdollisimman pian, käytönnössä vuodenvaihteessa. Näin hekin, jotka Facebookia eivät käytä, pääsevät osallistumaan Kipinän ideointivaiheeseen.

Kipinään tulleita ideoita on nyt mahdollista kommentoida. Lisäksi yksittäisten ideoiden jakaminen someen onnistuu ideapallosta löytyvien jakopainikkeiden avulla.

Ideointivaihe on käynnissä 15.1.2015 klo 15 saakka, jonka jälkeen äänestetään mitkä ideat pääsevät kehitysvaiheeseen.

Kommentit
  • Kipinän voittajaidean toteutus etenee

    Voittajaideasta jalostettu sisältökonsepti toteutetaan.

    Huhtikuun lopulla järjestimme työpajan, johon osallistui Kipinän voittajaidean, “Keskusteluohjelma siitä kuinka lasten vieraannuttaminen saataisiin lopetettua”, antanut Juha Järä, neljä idean kehittelyyn osallistunutta sekä kolmen hengen sisältöporukka Yleltä. Työpajassa ideasta jalostettiin sisältökonseptia.

  • Anna palautetta Yle Kipinästä

    Teimme Yle Kipinän kevyen pilotin ennen kaikkea oppiaksemme mikä toimii ja ei toimi Kipinässä. Siksi Kipinään osallistujien palaute on äärimmäisen arvokasta, kun viemme Kipinä-konseptia eteenpäin Ylellä. Jos osallistuit Yle Kipinään, olisi hienoa, jos käyttäisit muutaman minuutin ja vastaisit lyhyeen palautekyselyyn viimeistään 9.3.2015 .

Lue myös - yle.fi:stä poimittua