Hyppää pääsisältöön

Pharrell Williamsin tähdittämä Paavo Pesusieni -tunnari netissä jo ennen julkaisua – kuuntele

Squeeze Me -biisi löytyi netistä päiviä ennen virallista julkaisua.

Pharrell Williams // Kuva: EPA/PAUL BUCK

Alkuvuonna 2015 ensi-iltansa saavan Paavo Pesusieni kuivalla maalla -elokuvan tunnusbiisi on vuotanut julkisuuteen ennen sen virallista julkaisua. Squeeze Me -biisin on tehnyt N.E.R.D.-yhtye, joka julkaisi viimeksi uutta materiaalia vuonna 2010.

Pharrell Williams on N.E.R.D.:n tunnetuin jäsen. Lisäksi bändissä ovat mukana Chad Hugo ja Shay Haley. Hugo on sanonut aiemmin The Varietylle, että kolmikko pyrki tekemään psykedeelisen kappaleen vähän samassa hengessä kuin Beatles teki 1960-luvulla Yellow Submarinen.

Kuuntele funkahtava tanssibiisi alta. Pharrell Williams laulaa siinä animaatiohahmo Paavo Pesusienen näkökulmasta muun muassa näin:

The best part is the middle of me / I'm a sponge baby, go on and squeeze.

Kappaleen viralliseksi julkaisupäiväksi on ilmoitettu tammikuun 5. päivä.