Hyppää pääsisältöön

Tartu Mikkiin -nostalgiakisan voittajat on arvottu!

Tartu Mikkiin -bändi
Tartu Mikkiin -bändi Kuva: Yle/Laura Pohjavirta teemu broman

Tartu Mikkiin -nostalgiakisa on päättynyt. Saimme kyselyssä mukavan kirjon mieluisia Tartu Mikkiin -muistoja. Monille ikimuistoisin hetki oli jakso, jossa vieraana oli oma suosikkiartisti. Usealle ikimuistoista oli myös ollut pääsy kuvauksiin, kun oma laulunäyte oli valittu ohjelmaan mukaan.

Kymmenen voittajaa on arvottu ja he ovat tässä aakkosjärjestyksessä:

Ilmo Nousiainen, Savero
Ina Valkeejärvi, Koisjärvi
Juha-Matti Kantonen, Alajärvi
Merja Toorikka, Akaa
Mira Vierikko, Jalasjärvi
Nico Simola, Rovaniemi
Niklas Salin, Karkkila
Päivi Rantanen, Tampere
Teija Tervo, Kannus
Terttu Heino, Hämeenlinna

Voittajille postitetaan t-paidat viimeistään viikolla 3.

Onnea voittajille ja sydämellinen kiitos kaikille vastaajille!

Kommentit
 • Pääsiäisenä nautitaan monipuolisista musiikkiohjelmista

  Pääsiäisen musiikkiohjelmia

  Pääsiäisviikonloppuna nautitaan monipuolisista musiikkiohjelmista. Kuunneltavaa löytyy runsain mitoin klassisen musiikin ja hartaiden sävelten ystäville, ja herkkopaloja on tarjolla myös gospelin ja kevyemmän musiikin kuuntelijoille.

 • Naistenpäivänä soi naisten tekemä musiikki

  Tässä koottuna naistenpäiväteemaisia musiikkiohjelmia.

  Naistenpäivän kunniaksi tässä koottuna tietoa naistenpäiväteemaisista ohjelmista. Radiopainotteisessa listauksessa löytyy kuunneltavaa niin kansanmusiikin rakastajalle, bluesin ystävälle kuin klassisen musiikin kuuntelijoille. Tv-ohjelmista listalla ovat Minun musiikkini -jaksot, joissa päähenkilöinä ovat Chisu, Sanni, Iisa, Mariska, Maija Vilkkumaa, Ellinoora ja Litku Klemetti.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.