Hyppää pääsisältöön

Tartu Mikkiin -nostalgiakisan voittajat on arvottu!

Tartu Mikkiin -bändi
Tartu Mikkiin -bändi Kuva: Yle/Laura Pohjavirta teemu broman

Tartu Mikkiin -nostalgiakisa on päättynyt. Saimme kyselyssä mukavan kirjon mieluisia Tartu Mikkiin -muistoja. Monille ikimuistoisin hetki oli jakso, jossa vieraana oli oma suosikkiartisti. Usealle ikimuistoista oli myös ollut pääsy kuvauksiin, kun oma laulunäyte oli valittu ohjelmaan mukaan.

Kymmenen voittajaa on arvottu ja he ovat tässä aakkosjärjestyksessä:

Ilmo Nousiainen, Savero
Ina Valkeejärvi, Koisjärvi
Juha-Matti Kantonen, Alajärvi
Merja Toorikka, Akaa
Mira Vierikko, Jalasjärvi
Nico Simola, Rovaniemi
Niklas Salin, Karkkila
Päivi Rantanen, Tampere
Teija Tervo, Kannus
Terttu Heino, Hämeenlinna

Voittajille postitetaan t-paidat viimeistään viikolla 3.

Onnea voittajille ja sydämellinen kiitos kaikille vastaajille!

Kommentit
 • Tarja Halonen komensi poliisit soittamaan häävalssinsa

  Tarja Halosen elämän merkitykselliset musiikkikappaleet.

  Nuorena Tarja Halonen työskenteli Englannissa sisäkkönä. Tuolloin hän pääsi ensimmäisten brittien joukossa katsomaan The Beatlesien A Hard Day's Night -elokuvan. Halonen on tuttu näky Pori Jazzeilla, kotona jazzin lisäksi usein soi myös ooppera.

 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.