Hyppää pääsisältöön

Susanna Indrén: "Oon hävinnyt mikämikä-maahan"

Susanna Indren isoin logo
Susanna Indrén Susanna Indren isoin logo Kuva: Yle korkki kiinni

Korkki kiinni -sarjassa Susanna Indrén tunnustaa, että alkoholi ei ole suinkaan ollut hänen riippuvuuksistaan pahin. Susanna koukuttuu helposti niin shoppailuun, kuntoiluun kuin työntekoonkin. Sarjan ensimmäinen jakso tiistaina 6. tammikuuta klo 20 TV1.

Susanna Indren, 48, on näyttelijä ja yrittäjä - sekä aikuisen Alfred -pojan ja 4- vuotiaan Urhon äiti. Kuvausten alkupuolella tammikuussa 2014 Susanna kertoi näin:

- Mä oon luvannu olla juomatta alkoholia vuoteen ja mä oon omaan tuttuun tyyliini valmis hyppäämään mukaan täysillä! Mä oon luvannu sen itselleni ja mä oon valmis tekemään kaikkeni sen eteen.

- Alkoholismi ei oo mitään lastenleikkiä. Se on syvä, raskas sairaus ja se koskettaa monia.

Kun lapsi oli viettämässä isäviikkoa, mä oon alkoholilla turruttanu itseni pois todellisuudesta, hävinnyt sinne mikämikä-maahan.

Susanna alkoi huolestua omasta alkoholinkäytöstään avioeron jälkeen: - Kun lapsi oli viettämässä isäviikkoa, mä oon alkoholilla turruttanu itseni pois todellisuudesta, hävinny sinne mikämikä-maahan.

Tietyt päivät pelottivat: - Mulla tulee olemaan pahoja paikkoja kieltäytyä alkoholista ne perjantait, kun lapsi siirtyy isälle. Silloin jos koskaan kengät lähtee viemään Alkon suuntaan.

Susanna on toiveikas alkoholittoman vuoden vaikutuksista elämäänsä: - Mä toivon että vuoden päästä ois semmonen tilanne, että oisin saanu aimo annoksen työkaluja. Mä uskon että alkoholismi on vaan oire, jäävuorenhuippu, sen jälkeen kun se poistuu, sit se koko vuori tulee sielt näkyviin. Sen vuoren kanssa askaroiminen kiinnostaa, kauhistuttaa ja pelottaa.

Susanna on tuttu näyttelijä mm. Salatut elämät –sarjasta ja elokuvasta Kivenpyörittäjän kylä. Lisäksi hän on ollut mukana useissa tositv-ohjelmissa.

Sarjan jaksot esitetään tiistaisin klo 20 TV1:llä - ja ne ovat nähtävissä myös Areenassa alkaen klo 20 tiistaisin.

KATSO video: Susanna Indrén pohtii miten alkoholi vaikuttaa häneen:

Sarjan henkilöiden esittelyt:

- muusikko, laulaja Pekka Myllykoski

- muusikko, näyttelijä Timo Eränkö

- toimittaja Jaakko Selin

- yrittäjät Heidi Ekholm-Talas ja Jonni Talas

LUE lisää sarjasta: Korkki kiinni -sarjan esittely

SARJAN asiantuntijoiden Jussi Kinnusen ja Piia Sumupuun esittelyt jutussa "Oon ollut salatissuttelija - kulissit kunnossa ja kaikki tiptop".

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

100 päivää