Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Flophouse Phonics

Flophouse Phonics on sekoitus Black Flagin leikkisää groovea ja Earth, Wind & Firen kurttuotsaisuutta. Vaikka tämä seitsemänhenkinen sirkus määrittelee musiikkinsa aurinko-rockiksi, suurin osa kuuntelijoista kuvailee heidän tuottamiaan ääniä skalla maustetuksi funkahtavaksi rock'n'rolliksi. Rohkaisemme nöyrin mielin Teitä maistamaan tätä energistä sinfoniaa ja nauttimaan päivittäisen annoksen aurinko-rockia Phonicsien kanssa!

Flophouse Phonics

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: aurinko-rock

Perustamisvuosi: 2013

Kokoonpano:

Teemu Ahlfors - Vocals, Guitar
Juho Ylönen - Keyboards, Synths
Marko Puhakka - Lead Guitar, Background vocals
Juho Makkonen - Saxophone
Sami Hirvonen - Bass, Background vocals
Timo Aarnio - Drums
Jukka Kartala - Percussio

Kuuntele Flophouse Phonicsia Soundcloudissa

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Seitsemän muusikon energia ja musiikin tekemisen ilo välittyy biisistä jo ensitahdeista. Mother Mary yhdistelee ennakkoluulottomasti erilaisia tyylejä raikkaalla tavalla ja antaa tilaa myös mehevälle kitarasoololle. Laulajan ääni on herkullisen raspinen ja persoonallinen.

Odotamme:

Lisää materiaalia ja kovaa keikkailua - biisit kuulostavat siltä, että ne pääsevät oikeuksiinsa livenä. Kannattaa myös miettiä, saisiko biisejä terävöitettyä esimerkiksi tiivistämällä revittelyä levyllä ja keskittyä siihen enemmän keikoilla? Toisaalta runsas revittely saattaa olla juuri se, mikä erottaa Flophouse Phonicsin muista bändeistä.