Hyppää pääsisältöön

Ohjelmamateriaalin tekniset vaatimukset Ylessä – Yle technical requirements for programme materials

Ohjeet ovat englanninkieliset. Lisätietoja saat sähköpostitse pqm@yle.fi tai puhelimitse 09 1480 4790.

Yle SD programme Exchange (pdf)

Yle HD Programme Exchange (pdf)

Please direct questions regarding technical requirements for transmission materials to Yle Centralized Ingest Area:
E-mail: pqm@yle.fi
Tel. +358 9 1480 4790

Yle Finnish Broadcasting Co
Centralized Ingest Area
Radiokatu 5, Box 63
00240 Helsinki
Finland

 • Tarjoa meille elokuvaa

  Ylen elokuvatiimi vastaa elokuvahankinnoista.

  Yle hankkii esitys- ja välitysoikeuksia suomalaisten tuotantoyhtiöiden pitkiin teatterielokuviin, lyhytelokuviin ja dokumenttielokuviin sekä elokuvallisiin dokumenttisarjoihin. Hankinnoista vastaa Ylen Luovat sisällöt ja media -yksikön Yle Draamaan kuuluva elokuvatiimi.

 • Ylen ohjelmatoiminnan sisältöjä koskevat yleiset sopimusehdot (YSE 2017 A)

  Tuotantosopimuksen yleiset sopimusehdot

  Näitä Yleisradio Oy:n ohjelmatoiminnan sisältöjä koskevia yleisiä sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin Ylen ohjelmatoiminnan sisällön tuottamista ja oikeuksia koskeviin sopimuksiin, joissa Sopimuskumppanilla on Ohjelman päätuottajavastuu, ellei Sopimuksessa ole nimenomaisesti muuta sovittu.

 • Jälkiarviointi – miten tavoitteet täyttyivät?

  Yle kokoaa analyysin ja käy sen läpi tuotantoyhtiön kanssa.

  Ohjelman tai muun hankkeen julkaisun jälkeen tilaaja toimittaa tuotantoyhtiölle kirjallisen analyysin ohjelman onnistumisesta. Kärkihankkeille asetetaan etukäteen asiakkuustavoitteet, joiden toteutumista Ylen asiakkuustutkimus seuraa.

 • Oikeudet

  Kaikki Ylen ohjelmat koetaan julkiseksi omaisuudeksi.

  Suomalaiset kokevat Ylen julkisin varoin tuottamat ja hankkimat ohjelmat yhteiseksi omaisuudeksi, jonka tulee olla laajasti saatavilla myös tulevaisuudessa esimerkiksi Ylen arkistopalvelussa. Lue lisää