Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden Mirka: "Hämmensi nähdä itsensä tyylikkäänä!"

Tuhkimotarinoiden jokaisella päähenkilöillä on ollut ohjelman teon aikana kolme todella vaikeaa hetkeä. Ensin piti päättää olevansa valmis kertomaan elämänsä vaikeimmat hetket sadoilletuhansille ihmisille. Sitten tulivat lähes kahden viikon mittaiset kuvaukset, henkinen vuorikiipeily omasta tarinasta ulkoiseen muuttumiseen. Ja kolmantena se hetki, kun näki ensimmäisen kerran kaiken tämän televisio-ohjelmaksi koostettuna.

mirka katsoo kameraan
mirka katsoo kameraan Tuhkimotarinoita

Kansallisbaletin balleriina Mirka eli unelmaansa tanssijana. Oma keho petti kesken uran ja pakotti löytämään uusia haaveita.Tässä Mirkan mietteitä, kun hän näki ensimmäisen kerran oman Tuhkimotarinoita-jaksonsa.

”Oman jakson katsominen ei ollut ollenkaan niin kamalaa, kuin olin ajatellut! En kuulostanut ruikuttavalta enkä näyttänyt niin pahalta, kun olin pelännyt.

mirka ja outi ja hattu
mirka ja outi ja hattu tuhkimotarinoita

Haastattelukuvausten jälkeen jäi harmittamaan asiat, jotka jäivät sanomatta, mutta kun katsoin valmista ohjelmaa, en kaivannut siihen mitään lisää! Tarinan näkökulma oli minusta tosi hyvin poimittu ja pysyi kasassa. Kivoja kuvia ja hyvin leikattu. Stailausosiossa hämmensi nähdä itsensä niin uskottavan, itsevarman ja tyylikkään oloisena!”


Seuraa Tuhkimotarinoita Facebookissa!

Tuhkimotarinoiden kaikki jaksot Areenassa ma 29.12 klo 21!


AIHEESEEN LIITTYVIÄ ARTIKKELEITA

Tuhkimotarinoiden Mirkan valokuvanäyttely on kunnianosoitus tanssijan keholle

Tuhkimotarinoiden Mirka - keho petti, unelma särkyi

  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.