Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Roan

Roan on Indie poppia / Indie rockia iloisesti soittava (yhden miehen) bändi Vantaalta . Kuin tarttuva tuulahdus nuoruuden huolettomuutta jalkaa vipattavalla tavalla !

Roan

Kotipaikkakunta: Vantaa

Musiikkityyli: indiepop

Perustamisvuosi: 2014

Kokoonpano: Joonas Jalonen

Roan Facebookissa

Roan Soundcloudissa

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Kesäistä, huoletonta ja kevyttä indiepoppia hieman flegmaattisen coolilla asenteella. Tuo etäisesti mieleen The Drumsin surffipopin aurinkoisuuden. Suloisen naivit kitarat tuovat ryhtiä suloiseen Around The World -kappaleeseen.

Odotamme:

Surffihenkistä indiepoppia tehdään paljon ympäri maailmaa, joten tämän tyyppistä tavaraa olisikin todella mielenkiintoista kuulla suomen kielellä. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, ettei hienovarainen flegmaattisuus muutu laiskuudeksi. Kesällä haluaisimme nähdä Roanin keikkoja kesäisen kahvilan terassilla tai kuunnella tätä biisiä laiturilla makoillen!