Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Adelain

Adelain on Suomen musiikkiscenen uusi tulokas, joka yhdistelee suomirokkia, amerikan saundeilla varustettua post hardcorea sekä perinteistä poppia, jossa on kuultavissa myös elektronisia sävyjä.

Adelain

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: Rock / Post-hardcore /Electro / pop

Perustamisvuosi: 2014

Kokoonpano:

Arto Mulkahainen - laulu, kitara
Teemu Rautiainen - kitara
Pasi Löfgrén - basso
Wili Ala-Krekola - rummut

Kuuntele Adelain: Veljeni feat. Miksu (One Morning Left)

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Tyylikästä post-hardcore-rokkia kotimaisella otteella! Rohkea ja erittäin hyvä päätös laulaa suomeksi, sillä se tekee Adelainista mielenkiintoisen ja tuoreen. Erilaiset musiikkityylit täydentävät Veljeni-kappaleessa toisiaan tasapainoisesti, eikä biisi poukkoile raivoisasti tyylistä toiseen, mihin tämän musiikkityylin kappaleet usein sortuvat. Olisiko tässä Suomen Enter Shikari?

Odotamme:

Veljeni -biisissä mukana oleva One Morning Leftin Miksu tuo kappaleeseen hyvää säröä örinällään - toivottavasti tätä osastoa löytyy myös bändiltä itseltään. Lupaava demo, joka herättää mielenkiinnon. Jäämme odottamaan lisämateriaalia!