Hyppää pääsisältöön

Kotikatsomo: Kaikella rakkaudella

Kotikatsomo: kaikella rakkaudella, yle tv1
Ansa (Krista Kosonen) ja valokuvaaja Toivo Vaarala (Sampo Sarkola) matkaavat kohti Norjaa. Kotikatsomo: kaikella rakkaudella, yle tv1 kotikatsomo: kaikella rakkaudella

TV1 sunnuntaina 25.3.2018 klo 21.05 - 22.40, uusinta maanantaina 26.3. klo 22.55
Yle Areenassa 7 päivää

Valokuvaaja Toivo Vaarala (Sampo Sarkola) kuvaa Lapin jylhissä maisemissa. Eräänä yönä hän törmää elämänsä naiseen, Ansaan (Krista Kosonen), joka vie ujon miehen pyörryttävään ja henkeä salpaavaan rakkauden maailmaan.

Kun ensirakkauden huuma on haihtunut, saapuu Ansan ex-mies Ismo (Tommi Korpela) onnellisten kotiin. Hän on vapautunut vankilasta ja asettuu taloksi. Miehet ystävystyvät, ja pian he istuvat yhdessä Ansan talossa odottamassa naista kotiin.

Ansan ja Ismo tytär Suvi (Aurora Kuusisto) on tottunut äitinsä oikkuihin. Esa-poika (Lauri Romakkaniemi) on Ismon uskonnollisen Martti-veljen (Hannu-Pekka Björkman) poika.

Matti Ijäksen ohjaama elokuva Kaikella rakkaudella (12) kertoo levottomasta Ansasta ja miehistä, jotka rakastavat häntä – kukin tavallaan. Lapin ja Jäämeren maisemiin laskeutuva elokuva kertoo siitä, miten sattuma ja oikku kuljettavat ihmistä useammin kuin järki ja harkinta.

Käsikirjoitus: Heikki Vuento, Auli Mantila, Matti Ijäs ja J-P Passi. Tuotanto: Elokuvayhtiö Aamu Oy / Jussi Rantamäki ja Auli Mantila, 2013. Elokuva on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2015.

Kommentit