Hyppää pääsisältöön

Hotellin vuosi

Kiehtova maailma: Hotellin vuosi, yle tv1
Hovimestari Michael Lynch (kesk.) palvelee henkilökuntansa kanssa asiakkaita loistohotellissa. Kiehtova maailma: Hotellin vuosi, yle tv1 Kuva: Emilie Fjola Sandy kiehtova maailma: hotellin vuosi

TV1 tiistaisin 18.8.2015 klo 19.00 – 19.55, uusinta lauantaisin klo 8.05 ja sunnuntaisin klo 13.35
Yle Areenassa 30 päivää

Mitä tapahtuu loistohotellin kulisseissa? Viiden tähden hotelli Claridge's on instituutio. Kolmiosainen dokumenttisarja seuraa vuoden ajan hotellin henkilökunnan arkea ja vieraita Lontoon Mayfairissa.

Henkilökunta ponnistelee täyttääkseen arvovieraiden kaikki toiveet. Hotellissa työskentelee Lontoon viimeinen hissipoika, joten nappuloitakaan ei tarvitse vaivautua painamaan itse. Hotellin tarjoama "kello viiden tee" on maailmankuulu.

Muistojaan hotellista kertovat muun muassa näyttelijät Joan Collins ja Stephen Fry. Lontoon huippuhotelleista Claridge's on maailman kuninkaallisten suosiossa, sillä hotellissa on juhlittu häitä ja synnytetty kuninkaallisia perillisiä.

18.8. Kokonainen kerros varattu

Viiden tähden hotelli Claridge's Lontoossa on instituutio. Sarjassa seurataan vuoden ajan henkilökunnan ja vieraiden elämää. Varakkaimmat asiakkaat saattavat varata omaan käyttöönsä kokonaisen kerroksen.

25.8. Kuninkaallisten suosiossa

Claridge's käy läpi mittavaa kunnostusta. On tarjottava nykypäivän mukavuuksia, mutta säilytettävä vanhan rakennuksen arvokkuus. Perinteikäs hotelli on kuninkaallisten suosiossa.

1.9. Keittiössä uudet tuulet

Lontoon olympialaisiin osallistuvat arvovieraat pitävät henkilökunnan kiireisenä. Palkitun Noma-ravintolan kokit ottavat hotellin keittiön haltuunsa. Erikoiset raaka-aineet eivät kuitenkaan miellytä kaikkia.

Inside Claridges. ITV. Britannia, 2012.

Dokumenttisarja on esitetty TV1:llä edellisen kerran tammikuussa 2015.

Kommentit