Hyppää pääsisältöön

Tanssi kuin robotti – voita pääsy LOVEMILLA-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan

YleX ja #lovemilla järjestävät kilpailun, jonka voittajat pääsevät ystävänsä kanssa katsomaan #lovemilla-elokuvaa ennen muita. Kilpailuun osallistujilla on myös mahdollisuus päästä Pete Parkkosen musiikkivideolle.

Osallistu YleX:n ja #lovemillan järjestämään Robotanssi-kilpailuun

Julkaise itsestäsi Instagramiin video itsestäsi tanssimassa robottitanssia ja voit voittaa pääsyn ystäväsi kanssa #lovemilla-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan. Tilaisuudessa voit tavata muun muassa YleX:n juontajia, #lovemillan näyttelijät sekä muita tunnettuja suomalaisia. Kutsuvierastilaisuuden jälkeen pääset katsomaan elokuvaa vain YleX:lle varatussa elokuvasalissa. Parhaimmat robottitanssit julkaistaan myös Pete Parkkosen Maailma mua vastaan -videon uudessa versiossa, joka myös näytetään YleX:n voittajille ensi-iltatilaisuudessa.

Valitsemme videoista 50 parasta ja jokainen valittu pääsee yhden ystävänsä kanssa 4. helmikuuta järjestettävään kutsuvierasensi-iltaan. Älä siis epäröi, vaan lue ohjeet alta ja osallistu. Robotanssi-videoissa vain mielikuvitus on rajana.

Toimi näin osallistuaksesi:

1. Videoi itsesi yksin tai ystäviesi kanssa tanssimassa robotanssia. Vain mielikuvitus ja Instagramin 15 sekuntia ovat videosi rajana

2. Julkaise video Instagramissa viimeistään 23. tammikuuta tunnisteilla #ylex ja #robotanssi

3. Odota YleX:n mahdollista yhteydenottoa

Säännöt:

1. Kilpailuvideot näkyvät YleX.fi-sivuston #lovemilla-sivulla. Kisavideoista voidaan tehdä myös uutisartikkeleita.

2. Voittoon kuuluu pääsy elokuvan ensi-iltaan Helsingin Tennispalatsissa, jossa YleX:llä on oma elokuvasali. YleX ei maksa voittajien matka- tai yöpymiskustannuksia. Alaikäisillä tulee olla vanhempien suostumus matkustamiseen.

3. Pidä huoli, ettei videosi loukkaa kenenkään muun tekijänoikeuksia tai muita oikeuksia. Pyydä myös videolla esiintyvien suostumus kilpailuun osallistumiseen.

4. Warner Musicilla on lupa käyttää #robotanssi-videoita Pete Parkkosen Maailma mua vastaan -musiikkivideon uudella versiolla ilman eri korvausta. Osallistumalla kilpailuun luovutat oikeudet videoon.

Seuraa #robotansseja YleX:n #lovemilla-sivulta.

Lue myös:

Pete Parkkosen raju uutuusvideo YleX:n ensinäytössä - katso