Hyppää pääsisältöön

Korkki kiinni: Pekan katkaisuhoito päättyy

Kuusi suomalaista päätti kokeilla, miltä tuntuisi kokonainen vuosi ilman alkoholia. Ensimmäiset tipattomat viikot ovat nyt takana. Korkki kiinni -sarjan toinen jakso tiistaina 13. tammikuuta klo 20 TV1 - jakson traileri katsottavissa yllä olevasta kuvalinkistä.

Korkki kiinni -sarjan logo
Korkki kiinni -sarjan logo Kuva: Yle korkki kiinni

Pekka Myllykosken katkaisuhoito päättyy. Valmentaja Jussi Kinnunen on nähnyt, että katkaisuhoidosta pois pääseminen on monelle uuden juomaputken alku. Hän haluaa tavata Pekan heti, jottei mies säntäisi baariin. Pekan ystävien on vaikea uskoa, että Pekka tosiaan pystyisi pistämään korkin kiinni.

Jaakko Selin on työmatkalla Meksikossa ja joutuu kieltäytymään harvinaisen hyvistä lentokonetarjoiluista ja meksikolaisista viineistä. Juhlan hetkellä hänen on keksittävä alkoholitonta tunnelman nostattajaa.

Susanna Indren haluaa tipattomaan vuoteensa kaiken mahdollisen tuen. Sitä tarjoavat muutosvalmentajat Jussi Kinnunen ja Piia Sumupuu, jotka ovat itsekin kokeneet alkoholin koukuttavuuden.

Timo Eränkö tekee töitä maanisesti. Tarkoituksena on saada uusi levy ja näytelmä valmiiksi, ennen kuin hän maistaa tippaakaan alkoholia.

Heidi Ekholm-Talas ja Jonni Talas ryhtyivät tipattomalle toiveenaan hyvinvointi ja energisyys. Jonni toivoo myös rasvaprosenttinsa pienenevän. Heidän yrityksensä on ehdolla palkinnonsaajaksi tapahtumajärjestäjien kilpailussa, joka huipentuu näyttävään gaalaan. Miten edustaminen onnistuu vesilinjalla?

Korkki kiinni -sarjan toinen jakso TV1 tiistaina klo 20 tammikuun 13. päivänä. Katsottavissa myös Areenassa. Ohjaus Kirsi Markkanen, tuotanto Production House.

LUE Pekka Myllykosken esittely: "Vuodella dramaattinen alku"

LUE Jussi Kinnusen ja Piia Sumupuun esittelyt: "Oon ollut salatissuttelija - kulissit kunnossa ja kaikki tip-top"

LISÄÄ aiheesta: Ylen 100 päivää ilman viinaa -haaste.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

100 päivää