Hyppää pääsisältöön

Prisma Studio: Tahdonvoimalla maaliin

Prisma Studio, Marjo harju, yle tv1
Prisma Studion juontajaksi on palannut Marjo Harju. Prisma Studio, Marjo harju, yle tv1 marjo harju

TV1 keskiviikkona 14.1.2015 klo 20.00 - 20.30, uusinta perjantaina 16.1. klo 05.55 ja Yle Teemalla torstaina 15.1. klo 20.00
Yle Areenassa 30 päivää

Moni on yrittänyt pitää uudenvuodenlupauksia parin viikon ajan. Jos tutkimuksiin on uskomista, yli kolmasosa lupauksista on jo epäonnistunut ja loputkin haihtuvat ilmaan lähikuukausina.

Miksi lopulta vain noin joka kymmenes onnistuu muuttamaan elämäntapojaan, vaikka kysymys on itse asiassa aika pienistä teoista.

Prisma Studio paneutuu tahdonvoimaan. Mitä tahdonvoima on ja voiko sitä kehittää? Onko päätöksessä pysyminen vain tekniikkalaji vai pitääkö olla synnynnäisesti luja luonne?

Tee tai älä tee – älä melkein tee!

Jo hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta Prisma Studio etsi netissä "epätoivoista elämänmuuttajaa". Valituksi tuli sinnikäs uudenvuodenlupaaja, joka on yrittänyt jo useampaan kertaan muuttaa rutiinejaan. Filosofi Frank Martela valmensi henkilöä tahdonvoiman oikeaan käyttöön. Lähetyksessä nähdään, miten opit ovat purreet.

Prisma Studio perehtyy myös siihen, millaista tahdonvoimaa huippu-urheilija tarvitsee sekä urallaan että sen jälkeen, kun on aika asettaa uusia tavoitteita.

Katsojilta kysyttiin netissä, millaisia uudenvuodenlupauksia suomalaiset tänä vuonna antoivat. Yleisimmät lupaukset kerrotaan lähetyksessä.

Prisma Studion juontaa Marjo Harju.

Prisma Studio on siirtynyt tiistaista keskiviikkoon klo 20.00. Prisma-tiededokumentit ovat siirtyneet maanantaista keskiviikkoon klo 19.00.

Kommentit