Hyppää pääsisältöön

Sunrise Avenue jatkaa trendiä – jäähallikeikka Helsingissä

Kotimaisten artistien superkeikat ovat olleet muodissa lähiaikoina Suomessa. Cheek rokkasi Olympiastadionin kahteen kertaan loppukesästä, Kaija Koo esiintyi täydelle Hartwall Arenalle, Apulanta soitti pari loppuunmyytyä keikkaa viime viikonloppuna Espoon Barona Areenalla ja nyt Sunrise Avenue ilmoittaa esiintyvänsä Helsingin Jäähallissa toukokuussa.

Sunrise Avenue

Sunrise Avenue aloittaa kattavan Euroopan-kiertueensa Helsingistä. Yhtye nousee Helsingin Jäähallin lavalle lauantaina 16. toukokuuta. Kyseessä on Fairytales Best of -kiertueen avauskeikka, joka samalla päättää yhtyeen puolen vuoden mittaisen keikkatauon.

Sunrise Avenuen keulakuva Samu Haber lupasi jo viime vuonna Ylen Arto Nybergin haastattelussa, että ensi kesänä on hänen yhtyeensä vuoro tehdä jättikeikka.

- Jos emme soita ensi kesänä Suomessa, niin mun pään saa ajaa kaljuksi. Kyllä me spektaakkeli järjestetään, Samu Haber sanoi ohjelmassa.

Virallinen lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa maanantaina 19. tammikuuta klo 9.