Hyppää pääsisältöön

YleLeaks – Mari is back!

yleleaks, yle tv1
Kari Hietalahti, Mari Perankoski, Miitta Sorvali, Krisse Salminen, André Wickström ja Teemu Tammisalo – muodikkaampina kuin koskaan. yleleaks, yle tv1 Kuva: Kerttu Photo yleleaks

TV1 lauantaisin 10.1. - 2.5.2015 klo 21.15 - 21.30
Yle Areenassa 7 päivää

YleLeaks is back! Mari is back! Molemmat muodikkaampina kuin koskaan. Omilla teillään kuljeskellut Mari Perankoski palaa jälleen ruotuun.

YleLeaks ottaa kantaa viikon kuumimpiin tapahtumiin ja töppäyksiin. Krisse Salmisen johdolla poliittista kenttää kyykyttävät myös Kari Hietalahti, Teemu Tammisalo ja André Wickström. Sanansa sanoo myös arvokkuuden perikuva, teatterineuvos Tellervo von Appelgren.

Andrén, Krissen ja Tellervon lupaus

André lupaa olla tänä vuonna noin 7% viimevuotista hauskempi. Krisse puolestaan lupaa urheilla enemmän, nukkua enemmän, juhlia vähemmän, syödä vähemmän karkkia ja juoda vähemmän skumppaa. "Mutta jos tulee jotkut ihanat bileet heti tammikuussa niin eihän sille mitään voi. Onhan mullakin oikeus rentoutua ja nauttia tästä elämästä."

Tellervo von Appelgren lupaa, että lahjattomampi näyttelijä saa sanoa esityksessä repliikkinsä loppuun, ja eikä Tellervo aio myöskään hivuttautua lahjattomamman eteen. "Yleisö kyllä haluaisi nähdä vain minut, mutta on kuitenkin korrektia antaa toisillekin näyttelijöille oman hetkensä esiintyä", Tellervo korostaa.

Vappuekstraakin luvassa

YleLeaks ehtii arvioimaan muun muassa huhtikuun eduskuntavaalit, sillä kevään aikana nähdään yhteensä 18 jaksoa eli riemua riittää 2.5. saakka. Kevättä juhlitaan vappuekstran merkeissä.

Kommentit