Hyppää pääsisältöön

Uusi klubi Helsinkiin – markkinoidaan Tinderissä ja opetetaan twerkkausta

Helsingin Tavastia-klubilla alkaa uusi Lasermehu-niminen klubi, jota markkinoidaan Tinderissä ja jonne voi mennä opettelemaan twerkkaamista.

Rony Rex on yksi klubin tiskijukista.

Tavastian perjantai-iltojen uutuus Lasermehu aloittaa toimintansa 6. helmikuuta. Klubilla on luvassa springbreak-tunnelmaa ja kylmää trappia erilaisten tiskijukkien johdolla.

- Tällä hetkellä klubi keskittyy pääkaupunkiseudulle, mutta emme poissulje konseptin viemistä Helsingin ulkopuolelle. Uskomme, että Suomessa on paljon halukkaita twerkkaajia. Lasermehulla on oma profiili Tinderissä. Jos hänen kanssaan matchaa, voi saada nimen listaan tai muita erikoistarjouksia, DJ Emma Kemppainen kertoo YleX:lle.
 
Amsterdamin ja LA:n bassomusiikin, trap-, moombahton- ja dancehall-klubien maailma avautuu nyt siis Helsingissä. Lasermehun musiikillinen linja noudattaa kaikkea EDM:stä dubsteppiin ja rappiin. Kaikki 18 vuotta täyttäneet, etenkin ne jotka tungeksivat Skrillexin keikan eturivissä Flow-festareilla elokuussa 2014, ovat tervetulleita, Tavastia tiedottaa.
 
Lasermehun takana on neljä DJ:tä. Jannica Tapanainen eli Dj Kasumisu, joka valtaa salin trapilla, drum’n’bassilla ja suosikkihiteillä. Rony Vartion eli Rony Rexin Floorluv-konsepti palkittiin 2013 parhaan klubi-illan palkinnolla. Weekend-festareillakin esiintynyt Rony korostaa työssään rakkautta tanssilattiaan. Jarno-Erik Faarinen eli Dj KillBunny, joka on häärännyt Helsingin yöelämässä melkein kymmenen vuotta. Kampanjatiimissä on mukana myös LCMDF-yhtyeestä tuttu Emma Kemppainen.
 

Lähteet: Tavastia