Hyppää pääsisältöön

Musiikin voimalla eroon talvimasennuksesta - katso kuumat videot

Yhä useampi kotimainen artisti karkaa kuvaamaan musiikkivideoita etelän lämpöön. YleX listasi aurinkoisimmat videot.

Raappanan uudella videolla nautitaan kahvista ja auringosta // Kuva: Teemu Saarinen/YleX

Masentaako loska, räntä, märät sukat ja mutrusuut? Nappaa aimo annos aurinkoenergiaa näistä hellettä tihkuvista musiikkivideoista ja  anna musamatkan viedä sinut Jamaikan väriloistosta Barcelonan rannoille.

Raappanan tuore kappale ylistää kahvin piristävää voimaa. Kofeiinin ja Jamaikan auringon yhdistelmä on taattu piristysruiske.

- Kuvasimme videota Jamaikalla Kingstonissa yli 30 asteen helteessä. Välillä mummot huutelivat ettei kadulla saisi kuvata. Kun aloimme vetää biisiä kunnolla porukkaa alkoi kuitenkin kerääntyä ympärille diggailemaan, kertoo Raappana YleX:lle.

YleX Jälki-istunnon Rytmibarometrissa vieraillut Raappana kertoi haastattelussa myös, että tuottaja Bommitommi ottaa omat sumpit mukaan jopa ulkomaille.

Kuuntele koko kahvintuoksuinen haastattelu alta:

Welcome to Miami! Uuden musiikin kilpailussa tänä vuonna kisaava Satin Circus karkasi viime vuoden helmikuussa Miamin auringon alle kuvaamaan musiikkivideota. Emma-biisi on omistettu näyttelijä Emma Watsonille.

Robinilla on syytä olla onnellinen, sillä popparin musiikkivideolla ollaan maanpäällisessä paratiisissa. Karibian Dominikaanisessa Tasavallassa kuvatulla videolla snorklataan kristallinkirkkaissa vesissä ja tunnelmoidaan näköalapaikoilla.

JVG ihastutti viime vuonna yhdessä Anna Abreun kanssa kesäisellä hitillään Huominen on huomenna. Video esittelee päättymättömät allasbileet Los Angelesin helteessä. L.A.:n lämpö tuntui silti jäävän kakkoseksi Anna Abreun peräsimen aiheuttamalle kuumuudelle.

Paistaa se aurinko Eurooppaankin! Tuomas Kauhanen kirmasi VäinöVäinön kanssa Espanjaan kuvaamaan videota Enkeli-kappaleelle pari vuotta sitten. Kaksikko haaveilee enkeleistään Barcelonan kaduilla ja rannoilla.