Hyppää pääsisältöön

Nämä treffi-ideat eivät ehkä olekaan niin hyviä

Rakkauden tohtori Gerald
Gerald Rakkauden tohtori Gerald sutinaa

Rakkauden tohtori Gerald kertoo miksi klassiset treffi-ideat eivät välttämättä ole niin hyviä mitä luullaan.

Treffiseuran saaminen on vaikeaa, mutta kun tämä haaste on ylitetty, niin todelliset haasteet tulevat vastaan. Minne mennä treffeille? Kuka maksaa viulut?

Ravintolassa syöminen
Ensinnäkin ravintolan valitseminen on ehkä maailman vaikein asia. Olisi mukava käydä syömässä hienossa paikassa, josta saa muutakin kun pizzaa. Mutta kellä nyt on sellaiseen varaa?
On tieteellisesti todettu, että ihminen ei ole kauneimmillaan syödessään. Hampaitten väliin jää salaattia, henki haisee valkosipulille ja kuka sen laskun maksaa?

Kahvistahan tulee vessahätä, hampaat kellertyy, henki alkaa haista ja hyperaktiivisuus iskee.

Kahvilassa käynti
Tämä on ehkä klassisin treffi-idea, tätä ihmettelen paljon.
Kahvistahan tulee vessahätä, hampaat kellertyy, henki alkaa haista ja hyperaktiivisuus iskee. Nämä ominaisuudet eivät tee sinusta hyvää treffiseuraa… Kai…

Rakkauden tohtori Gerald
Gerald kahvilla Rakkauden tohtori Gerald Kuva: Yle sutinaa

Kävely
Talvisessa puistossa tai kaupungilla kävely saattaa kuullostaa romanttiselta, mutta totuus on aivan toinen. Suomessa talvi kestää yli puoli vuotta. On todennäköistä että kävelytreffiaikasi osuu talvikuukausiin. Kävelyhän on todella vaarallista liukkaitten teitten takia.
Kävelyssä on vielä se huono puoli, että kun on saapunut päämääräänsä, niin pitää kävellä vielä takaisinkin.

Yhdessä kokkaaminen
Jos kutsut ihastuksesi kokkaamaan, muista nämä asiat: Ensinnäkin kämppä pitää siivota, ruoka-aineet pitää hoitaa ja tämän raskaan työn jälkeen pitää vielä tiskata.

Rakkauden tohtori Gerald
Gerald tiskaa Rakkauden tohtori Gerald sutinaa

Elokuvissa käynti
Tämä saattaa kuullostaa klassiselta ja takuuvarmlta treffi-illalta, mutta tarkemmassa analyysissa tämä oletus todetaan vääräksi. Ensinnäkin elokuvaliput ovat kalliita ja leffakarkit eivät tee hyvää purukalustollesi. Mielestäni on outoa viedä ihastus muutamaksi tunniksi pimeään saliin, sadan muun ihmisen kanssa tuijottamaan valkokangasta.

Toisaalta, en ole varma näistä, koska itse koskaan käynyt treffeillä….

Rakkauden tohtori Gerald

Lisää ohjelmasta

 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.