Hyppää pääsisältöön

Kakkosen ohjelmille kuusi Kultaista Venlaa!

Yle TV2:n Kultainen Venla-palkitut
Yle TV2:n Kultainen Venla-palkitut Kuva: Yle kultainen venla

Kotimaisen tv-alan suurin palkintogaala Kultainen Venla järjestettiin perjantaina 16. tammikuuta. Yle TV2 oli suorastaan palkintosateessa. Docventures oli vuoden 2014 paras ajankohtais- ja asiaohjelma, SuomiLOVE viihdeohjelma, Siskonpeti komedia- ja sketsiohjelma sekä #lovemilla lasten- ja nuortenohjelma. Lisäksi Toisen kanssa-sarjan Krista Kosonen voitti parhaan naisnäyttelijän ja Kimmon Jussi Vatanen miesnäyttelijän pystin.

Kakkosen sarjat ja niiden näyttelijät menestyivät oivasti Kultainen Venla-gaalassa. Parhaan ajankohtais- ja asiaohjelman kategoriassa juhli Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin luotsaama Docventures. Viime vuoden viihdeohjelmaksi valittu SuomiLOVE jatkuu yhtä ja huipentuu loppuunmyytyyn konserttiin 31.1.

Komedia- ja sketsiohjelman palkinnon voittanut Siskonpeti on tauolla, mutta jatkuu Kakkosella myöhemmin. Siihen asti sarjan asioista pysyy kartalla sen Facebook-sivuilla. Lasten- ja nuortenohjelmakategorian valloittaneesta #lovemillasta on tulossa elokuva.

Vuodenvaihteessa uusitun Toisen kanssa-draamakomedian pääosaa esittänyt Krista Kosonen valittiin parhaaksi naisnäyttelijäksi tv:ssä vuonna 2014. Toisen kautensa loppusuoralla olevan Kimmon nimihahmon ikuistanut Jussi Vatanen oli puolestaan paras miesnäyttelijä. Kakkonen onnittelee kaikkia palkittuja ohjelmia ja niiden tekijöitä!

Katso kaikki voittajat Kultaisen Venlan sivuilla.

Yle TV2