Hyppää pääsisältöön

Matkabloggaaja vieraana YleX:n foorumilla lauantaina kello 16:45 – mitä haluat kysyä?

Tässä on tilaisuutesi kysyä Kaukokaipuu-blogin kirjoittajalta ihan mitä vaan.

Nella Ruusunen // Kuva: kaukokaipuumatkablogi.net

YleX:n Kysy Mitä Vaan -vieraana on lauantaina 17. tammikuuta budjettimatkailuun erikoistunut matkabloggaaja Marinella Ruusunen. YleX:n KMV:ssä voit kysyä Ruususelta ihan mitä vaan, ja hän voi vastata - ihan mitä vaan.

Kello 16:45 alkavaan Kysy Mitä Vaan -haastatteluun voit osallistua kirjautumalla YleX:n foorumille. Näin pääset mukaan suoraan meneillään olevaan keskusteluun. Ruusunen on Kysy Mitä Vaan -vieraana puolen tunnin ajan, kello 17:15 asti. Sitä ennen Ruusunen onradiohaastattelussa YleX Viikonlopussa neljän jälkeen.

Minne Ruusunen aikoo seuraavaksi matkustaa? Mikä on ollut paras kohde, jossa hän on käynyt? Kenet hän ottaisi mukaan autiolle saarelle? Mikä New Yorkissa oli parasta?

Muun muassa näitä voit kysyä suoraan bloggarilta itseltään YleX:n foorumin KMV:ssä.

Tutustu Kaukokaipuu-matkablogiin!