Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden Saga – hiukseton nainen

sagan haastis
sagan haastis tuhkimotarinoita

Voiko kalju nainen olla kaunis?

saga ja outi
saga ja outi tuhkimotarinoita

Kampaajaksi opiskellut Saga rakasti näyttäviä kampauksia ja superpitkiä ripsiä. ”Hiukset ovat naisen kruunu, niinhän sitä sanotaan”. Nyt sairaus on vienyt Sagan hiukset, ripset ja kulmakarvat. Peilistä katsoo vieras nainen, joka ei enää halua pitää naisellisia vaatteitaan. Upea nainen tuntee, että päät kääntyvät nyt ihan väärästä syystä.

Puoliso, lapset ja ystävät rakastavat ja tukevat Sagaa, mutta kaljuna julkiselle paikalle uskaltamiseen ja uudenlaisen naiseuden löytämiseen tarvitaan avuksi stylisti Outi Broux.

Ohjaus Pauliina Jalasmaa.

Seuraa Tuhkimotarinoita Facebookissa

Tuhkimotarinoiden Sagan jakso Areenassa!

Tuhkimotarinoita Areenassa!

 • Kun yhtäkkiä menettää kätensä ja jalkansa

  Lihansyöjäbakteeri oli vähällä tappaa Helin.

  Neliraaja-amputoituja ihmisiä on Suomessa arviolta noin parikymmentä. Heli on yksi heistä. Suurin osa näistä amputoinneista joudutaan tekemään verenmyrkytyksen seurauksena.

 • ”Tähtisparraajat valavat toivoa Tuhkimotarinoiden päähenkilöihin”

  Veronica Verho, Anssi Kela ja Outi Mäenpää sparraavat.

  Stylisti Outi Brouxin puhelin soi lakkaamatta. Uuden Tuhkimotarinoita-kauden kuvaukset ovat alkamassa ja se tarkoittaa kuutta päähenkilöä, joille on luvassa kymmenittäin yllätyksiä ja haaveiden toteutumisia. Tänään on suunnittelupäivä Tampereen Mediapoliksessa, Tuhkimotarinoiden toimituksessa. - Suunnittelu lähtee kustakin persoonasta.

 • Tuhkimotarinoiden uudet jaksot alkavat!

  Tuhkimotarinoiden uusi kausi alkaa 26.11.2019.

  Tuhkimotarinoita-sarja tiistaisin klo 21 Yle TV2:lla 26. marraskuuta 2019 alkaen. Kaikki jaksot katsottavissa Yle Areenassa 26.11.2019.