Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden Saga – hiukseton nainen

sagan haastis
sagan haastis tuhkimotarinoita

Voiko kalju nainen olla kaunis?

saga ja outi
saga ja outi tuhkimotarinoita

Kampaajaksi opiskellut Saga rakasti näyttäviä kampauksia ja superpitkiä ripsiä. ”Hiukset ovat naisen kruunu, niinhän sitä sanotaan”. Nyt sairaus on vienyt Sagan hiukset, ripset ja kulmakarvat. Peilistä katsoo vieras nainen, joka ei enää halua pitää naisellisia vaatteitaan. Upea nainen tuntee, että päät kääntyvät nyt ihan väärästä syystä.

Puoliso, lapset ja ystävät rakastavat ja tukevat Sagaa, mutta kaljuna julkiselle paikalle uskaltamiseen ja uudenlaisen naiseuden löytämiseen tarvitaan avuksi stylisti Outi Broux.

Ohjaus Pauliina Jalasmaa.

Seuraa Tuhkimotarinoita Facebookissa

Tuhkimotarinoiden Sagan jakso Areenassa!

Tuhkimotarinoita Areenassa!

  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.