Hyppää pääsisältöön

Kiehtova maailma: Skandimania

Kiehtova maailma: Skandimania, yle tv1
Brittitoimittaja Hugh Fearnley-Whittingstall (vas.) vierailee Tukholman Abba-museossa. Kiehtova maailma: Skandimania, yle tv1 kiehtova maailma: skandimania

TV1 lauantaisin 8.8. - 22.8.2015 klo 9.05 - 9.50, uusinta perjantaisin n. klo 23.35
Yle Areenassa 30 päivää

Skandinaavisuus on muotia maailmalla. Brittiläinen toimittaja ja tv-kokki Hugh Fearnley-Whittingstall matkustaa Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan ja tutustuu skandinaaviseen elämäntyyliin. Hän haluaa selvittää, mikä on pohjoismaisten ihmisten onnellisuuden salaisuus. Kokkina hän maistelee myös paikallisia herkkuja.

Kiehtova maailma: Skandimania, yle tv1
Kiehtova maailma: Skandimania, yle tv1 kiehtova maailma: skandimania

8.8. Ruotsi

Skandinaavisuus on muotia maailmalla. Britti Hugh Fearnley-Whittingstall aloittaa kierroksensa länsinaapuristamme, jonka menestystarinasta kertovat IKEA, koti-isät, Solsidan-sarja, rapukestit ja ABBA.

15.8. Tanska

Hugh Fearnley-Whittingstall haluaa selvittää, ovatko tanskalaiset todella maailman onnellisin kansa. Noma-ravintolan lisäksi tutustutaan arkkitehtuuriin, synkkiin TV-draamoihin ja pyöräilykulttuuriin.

22.8. Norja

Maailman varakkaimpiin kuuluvassa maassa kalastetaan ja vieraillaan avovankilassa. Hugh Fearnley-Whittingstall päättää Skandinavian matkansa pohjoisen napapiirin kauniisiin maisemiin.

Skandimania. Tuotanto: Hat Trick International Ltd. Britannia, 2014. Dokumentti on esitetty edellisen kerran TV1:llä helmikuussa 2015.

Lisää ohjelmasta

Kommentit