Hyppää pääsisältöön

Lähetä meille surkeat keikkakuvasi - huonoin palkitaan!

keikkakuva
Täällä jossain on Apulanta keikkakuva keikkakuva

Lavalla supermegatähti, elämääkin suuremmat lavasteet, näyttävä tulishow ja upeat taustatanssijat. Keikka jää mieleesi yhtenä universumin parhaimmista. Hehkutat keikkaa ystävillesi ja näytät samalla ikuistamiasi otoksia spektaakkelista, mutta mitä ihmettä. Kameran kortilla näkyy jotain epäterävää, ylivalottunutta, pientä pikselimössöä tai vaihtoehtoisesti pelkkää mustaa.

Nyt näille mahtaville otoksille on käyttöä. Lähetä ne meille Stradaan ja palkitsemme niistä surkeimman.

Voit laittaa meille kuvia Stradan facebookiin tai twitteriin @YleStrada #surkeakeikkakuva tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen strada@yle.fi. Lähetä kuvasi ennen 4.2.

Stradassa selviää, kuinka Apulanta rakensi valtaisan keikkaspektaakkelinsa ja millaisista aineksista megaluokan stadionkeikat koostuvat. Katso perjantaina 23.1 klo 21:30 TV 1.

Täältä Jukka-Pekka Heiskasen pitämästä huikeasta blogista voit hakea inspiraatiota kilpailuun.

Lisää ohjelmasta

 • Gena Rowlands, nainen vailla vertaa

  Taina West kirjoittaa suuresti fanittamastaan näytteijästä.

  “Katsoessani Gena Rowlandsia olen hänen kanssaan matkalla jonnekin”, kirjoittaa Rowlands-fani Taina West.

 • Mitä yhdestä Maasta, kun avaruudessa on miljardeja eksoplaneettoja!

  Eksoplaneetat eivät tarjoa nopeaa pelastusta ihmiskunnalle.

  Kotiplaneettamme Maan kantokyvyn rajat ovat ylittymässä. Elintilaa, puhdasta ilmaa, energialähteitä, raaka-aineita ja ravintoa ei enää riitä kaikille. Sen sijaan, että ryhtyisi ripeästi korjaamaan aiheuttamiaan vahinkoja ja muuttamaan kehityksen suuntaa, ihminen tähyää avaruuteen ja pohtii, mistä löytyisi seuraava planeetta, jota voisi alkaa käyttämään ja kuluttamaan.

 • Mies, joka räjäytti musiikillaan tajunnan – tämä on teidän tarinanne Ismo Alangosta

  Katso Yle Live: Ismo Alanko 40/60 12.11. TV2 ja Yle Areena!

  Ismo Alanko on ollut äänellään, sanoillaan ja musiikillaan mukana niin lapsuuden automatkoilla, intin metsäleireillä, synnytyksissä, hautajaisissa, häissä, eron hetkellä, masennuksen pohjamudissa ja sieltä noustessa, festari-ihastuksissa, maratonilla, heinänteossa, voimabiisinä tuskan hetkissä, ensisuudelmissa, iholle tatuoituna ja jopa testamenttiin kirjattuna hautajaisten biisivalinnaksi.

Uusimmat sisällöt - Kulttuuri